Μάρκος Σεφερλής: Το επόμενο θεατρικό του βήμα
Ελλάδα

Μάρκος Σεφερλής: Το επόμενο θεατρικό του βήμα

Μάρκος Σεφερλής: Το επόμενο θεατρικό του βήμα

Μέτα τη ματαίωση της παράστασης, «Ζητείται ψεύτης» και την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην εταιρία παραγωγής, «Θεατρικές Σκηνές ΑΕ» και τον Μάρκο Σεφερλή, ο ηθοποιός ετοιμάζεται για το επόμενο του βήμα, στο θεατρικό σανίδι.

Πρόκειται για την κωμωδία με τίτλο «PETER PANIC», την οποία φέρνει στην Ελλάδα για πρώτη φορά, ο Μάρκος Σεφερλής. Το βρετανικό έργο των Henry Lewis, Jonathan Sayer και Henry Shields, ήταν υποψήφιο για το Βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας στο Λονδίνο (2016 Laurence Olivier Award) και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από ειδικούς και κοινό.

Το “Peter Panic” σημείο τριβής με τις “Θεατρικές Σκηνές”

Ο παραγωγός, κ. Κατσαρίδης, είχε μιλήσει σε πρόσφατη συνέντευξη του για την εν λόγω παράσταση που προγραμμάτιζε ο Μάρκος Σεφερλής για τα Χριστούγεννα. Όπως είχε ισχυριστεί, αυτή ήταν ο λόγος της αρχικής μετάθεσης της πρεμιέρας του “Ζητείται Ψεύτης” για την 1η Μαρτίου. «Μου μεταφέρθηκε ότι θέλει να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο έργο για πολύ συγκεκριμένες ημέρες, την περίοδο των εορτών» έλεγε τότε και πρόσθετε πως πιθανότατα παρανόησε καθώς «πρόκειται για μια κανονικότατη αγγλική κωμωδία, που τελικά θα είναι η κεντρική του παράσταση για φέτος».

Η παράσταση θα ανέβει στο Θέατρο ΠΕΡΟΚΕ και η σύζυγός του, Ελένη Τσαβαλιά ανάρτησε μια φωτογραφία μαζί με τον κωμικό στην οποία διαβάζουν το βιβλίο του έργου, κάνοντας ίσως ένα διάλειμμα από τις πρόβες.

https://www.instagram.com/p/BrVHvtdn5SY/