Μάρθα Καραγιάννη: Γιόρτασε τα 81α γενέθλιά της με λίγους φίλους στο σπίτι
Ελλάδα

Μάρθα Καραγιάννη: Γιόρτασε τα 81α γενέθλιά της με λίγους φίλους στο σπίτι

Μάρθα Καραγιάννη: Γιόρτασε τα 81α γενέθλιά της με λίγους φίλους στο σπίτι

Το μήνυμα της επιστήθιας φίλης της, Ντόρας Δούμα

Χαμόγελα χαράς μετά τα δύσκολα για τη Μάρθα Καραγιάννη. Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός που δοκιμάστηκε πολύ, μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε πριν από λίγο καιρό, γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της στο σπίτι της, έχοντας λίγους καλούς φίλους στο πλευρό της.

Η Μάρθα Καραγιάννη έκλεισε τα 81 της χρόνια και από κοντά της, αυτήν την ξεχωριστή μέρα δεν έλειψαν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η επιστήθια φίλη της, Ντόρα Δούμα, μάλιστα, ανέβασε στο Facebook δυο φωτογραφίες από τη στιγμή που η Μάρθα Καραγιάννη έσβησε τα κεράκια στην τούρτα έκπληξη που της ετοίμασαν, έχοντας κοντά της τους φίλους της και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

«Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι και ήρθαν για λίγο να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Μαρθουλα!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντόρα Δούμα στην ανάρτησή της.

Αυτοί είναι οι δικοί μας άνθρωποι και ήρθαν για λίγο να γιορτάσουμε την αγαπημένη μας Μαρθουλα!!!!!

Δημοσιεύτηκε από Ντόρα Δούμα στις Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020

Την αγάπη του, όμως, για τη Μάρθα Καραγιάννη δεν έκρυψε και ο Γιάννης Αϊβάζης, δημοσιεύοντας ένα τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά της: «Χρόνια πολλά στο πιο ωραίο κορίτσι του κόσμου! Σ’ αγαπώ πολύ πολύ», έγραψε ο Γιάννης Αϊβάζης και ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με τη Μάρθα Καραγιάννη.