Ματίνα Νικολάου: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της
Ελλάδα

Ματίνα Νικολάου: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της

Ματίνα Νικολάου: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της

Είναι ίδιος με τη μητέρα του

Την ευτυχία στο πλευρό του τραγουδιστή Βασίλη Πορφυράκη ζει τα τελευταία χρόνια η Ματίνα Νικολάου, ο οποίος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον γιο της Παναγιώτη.

Η τηλεοπτική «Βάνια», η οποία κλέβει την παράσταση του Νίκου Μουτσινά καθημερινά, στο «Καλό μεσημεράκι» έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο αγοράκι της, το οποίο πλέον έχει μπει στην εφηβεία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο έκλεισε τα 12.

Η Ματίνα Νικολάου του έχει ιδιαίτερη αδυναμία και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται φωτογραφίες με τους ακολούθους της στο Instagram. Το τριήμερο φαίνεται ότι βρήκε την ηθοποιό στην Αθήνα, εν αντιθέσει με την πλειοψηφία του κόσμου της ελληνικής showbiz που επέλεξε να «αποδράσει» από την Αθήνα και οι δυο τους, ή μάλλον… οι τρεις τους, αποφάσισαν να χαλαρώσουν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Ο τρίτος της παρέας, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλον από τον σκύλο της οικογένειας, ο Τσίκο, που αποτελεί το πιο πρόσφατο μέλος της. Ο 12χρονος Παναγιώτης όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερη με τη μαμά του, την οποία θαυμάζει και παρακολουθεί ανελλιπώς κάθε μεσημέρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matina Nikolaou (@matinanikolaou)