Ματίνα Νικολάου: «Δεν νιώθω και ούτε θέλω να νιώθω παντρεμένη. Το έχω  κάνει μια φορά. Θέλω ο Βασίλης να είναι η σχέση μου»
Ελλάδα

Ματίνα Νικολάου: «Δεν νιώθω και ούτε θέλω να νιώθω παντρεμένη. Το έχω κάνει μια φορά. Θέλω ο Βασίλης να είναι η σχέση μου»

Ματίνα Νικολάου: «Δεν νιώθω και ούτε θέλω να νιώθω παντρεμένη. Το έχω  κάνει μια φορά. Θέλω ο Βασίλης να είναι η σχέση μου»

Το ζευγάρι μίλησε για όλα στο περιοδικό ΟΚ!

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης συμμετέχουν φέτος στο J2US και το Twitter ήδη τους θεωρεί φαβορί για τον τελικό του φαντασμαγορικού σόου.

Οι δυο τους παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο και μίλησαν για όλα: για το J2US, τη γνωριμία τους, τη σχέση τους και το κατά πόσο ο γάμος είναι ένα ανάμεσα στα σχέδιά τους.

Ποιος από τους δύο σας ήθελε περισσότερο να συμμετάσχει στο φετινό J2US;

Ματίνα: Νομίζω πως και οι δύο το θέλαμε το ίδιο.

Βασίλης: Για διαφορετικούς όμως λόγους ο καθένας.

Ματίνα: Το αποφασίσαμε από κοινού. Ακριβώς επειδή υπήρχε πολύ λίγος χρόνος που βρισκόμασταν στο σπίτι, σκεφτήκαμε «γιατί να μην κάνουμε κάτι να βλεπόμαστε περισσότερο;».

Βασίλης: Τώρα είμαστε συνέχεια μαζί, τα καταφέραμε. Τα περασμένα χρόνια κάθε Σάββατο η Ματίνα είχε διπλές παραστάσεις, οπότε δεν την έβλεπα. Φέτος είμαστε μαζί κάθε Σάββατο στο J2US.

Ποια ζευγάρια φοβάστε περισσότερο;

Ματίνα: Είναι πολλά τα ζευγάρια όπου ο διαγωνιζόμενος είναι καλλίφωνος. Για τους τραγουδιστές τι να πεις; Είναι όλοι ένας και ένας, από τον Σώτη Βολάνη, τη Φωτεινή Δάρρα, την Άντζελα τη θεά!

Βασίλης: Εγώ πιστεύω πολύ τη Φωτεινή Δάρρα με τον Παναγιώτη Τριανταφύλλου. Ματίνα: Ο Παναγιώτης είναι ένα εξαιρετικό παιδί με πολύ καλή φωνή. Επίσης, ο Μαυρίκιος Μαυρι – κίου με την Ιλάειρα Ζήση, η οποία έχει τόσο καλή φωνή. Βασίλης: Το σημαντικό όμως είναι πως δεν νιώθουμε ανταγωνισμό.

Γίνεται πολλή συζήτηση για το αν θα συνεχίσει ή όχι το Καλό μεσημεράκι και του χρόνου. Ποια είναι η δική σου αίσθηση;

Ματίνα: Δεν ξέρω τι απόφαση θα παρθεί –κυρίως από τον Νίκο, αν θα το συνεχίσει ή όχι–, αλλά η δική μου γνώμη είναι ότι όταν κάτι είναι τόσο πετυχημένο και τόσο όμορφο, καλό είναι να σταματάει στην ακμή του. Οπότε θεωρώ ότι θα ήταν καλό να κάνουμε μια παύση, γνωρίζοντας πως θα μου λείψει πάρα πάρα πάρα πολύ όλο αυτό.

Ξεκάθαρη απάντηση. Ο Νίκος είναι ένας φίλος ζωής;

Ματίνα: Έτσι ακριβώς, είναι φίλος ζωής. Τον γνώρισα μέσω φίλων. Ο ένας γνώρισε κάποιον και στο τέλος γίναμε μια παρέα με τον Θανάση Αλευρά, τη Ζέτα Μακρυπούλια, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Γιώργο Δάσκαλο. Μετά από λίγο καιρό, ο Νίκος μού πρότεινε να γίνω βοηθός του –ως βοηθός σκηνοθέτη– και αργότερα μου έγραψε ρόλους για το θέατρο.

Ματίνα, πώς γνωριστήκατε με τον Βασίλη; Μήπως από τη διάσημη παρέα σας;

Ματίνα: Καμία σχέση, δεν αναμείχθηκαν εκεί. (Γελάει.) Τον ήξερα τον Βασίλη γιατί έβλεπα το X Factor. Ήταν μια περίοδος στη ζωή μου που ήμουν και Ρουβί- τσα και Πορφυρίτσα!

Βασίλης: Την ίδια περίοδο εγώ τυχαία την αναζήτησα μέσα από το Instagram.

Ματίνα: Ήταν τότε που δεν είχε καν ξεκινήσει η εκπομπή. Φαντάσου!

Βασίλης: Την είδα με ένα ωραίο καρέ, έκανα μια κίνηση, της έστειλα μήνυμα και αμέσως ήρθε η απάντηση.

Ματίνα, δεν κρύβεις ότι περνάς τον Βασίλη 10 χρόνια.

Ματίνα: Είναι κάτι που δεν μας εμπόδισε δευτερόλεπτο, πουθενά και σε τίποτα. Δεν τη σκεφτήκαμε ποτέ.

Βασίλης: Ούτε εμείς ούτε οι οικογένειές μας είπαν ποτέ κάτι. Η Ματίνα ήρθε στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη –από πολύ νωρίς της σχέσης μας– και είδε ποιοι είμαστε. Οι δικοί μου την αγάπησαν από την πρώτη στιγμή, όπως και τον Παναγιώτη.

Ματίνα: Ναι, πήγαμε όλοι μαζί, με τον γιο μου. Η οικογένεια του Βασίλη είναι υπέροχη.

Βασίλης: Εκεί γνώρισε και τα αδέλφια μου ο Παναγιώτης.

Ματίνα: Ο γιος μου είναι σχεδόν 15 και ο μικρός αδελφός του Βασίλη, που λέγεται κι εκείνος Παναγιώτης, είναι 17.

Βασίλης: Είναι σαν τον μικρό μου αδελφό. Ματίνα: Πηγαίνοντας στο σπίτι του Βασίλη με τον γιο μου σκεφτόμουν πως το παιδί ήταν σε μια ηλικία όπου δεν είναι ωραίο να του κρύβεις την προσωπική σου ζωή. Συμπορευόμαστε σε όλα, ήξερε για το διαζύγιο των γονιών του, ήξερε για τη νέα σχέση της μητέρας του, όλα ήρθαν φυσικά.

Βασίλη, θα έλεγες ότι λειτουργείς ως πατέρας στον γιο της Ματίνας;

Βασίλης: Όχι. Ο πατέρας του είναι ο πατέρας του και είναι σπουδαίο πως οι γονείς του του παρέχουν όσα χρειάζεται και, κυρίως, αγάπη και φροντίδα. Ασφαλώς κι εγώ του παρέχω αγάπη και φροντίδα, αλλά είμαι περισσότερο ένα φιλαράκι του, που περνάμε ώρες παίζοντας PlayStation, του έχω μάθει τάβλι, κάνουμε πολλές δραστηριότητες μαζί. Απολαμβάνω που είναι έφηβος.

Ματίνα: Ο Παναγιώτης είναι κιθαρίστας. Βασίλης: Περνάμε ώρες μαζί, ψάχνεται με τις μουσικές του.

Νιώθετε παντρεμένοι;

Ματίνα: Όχι και ούτε θέλω να νιώθω παντρεμένη. Το έχω κάνει μια φορά. Θέλω ο Βασίλης να είναι η σχέση μου.

Βασίλης: Η καθημερινότητά μας είναι σαν παντρεμένοι. Προχωράμε μαζί και όλα τα άλλα είναι διαδικαστικά.