Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο Καληώρας αποχώρησε γιατί δεν δέχτηκε ότι ο Γαβαλάς είναι πρώτο όνομα»
Ελλάδα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο Καληώρας αποχώρησε γιατί δεν δέχτηκε ότι ο Γαβαλάς είναι πρώτο όνομα»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Ο Καληώρας αποχώρησε γιατί δεν δέχτηκε ότι ο Γαβαλάς είναι πρώτο όνομα»

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση και η απομάκρυνση ηθοποιού εξαιτίας του Καληώρα

Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις από την παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”. Την αρχή έκανε η Βίκυ Κάβουρα, ακολούθησε ο Άρης Μακρής και μόλις χθες έγινε γνωστό ότι ο Θάνος Καληώρας αποχαιρέτησε το καστ.

Τι συνέβη όμως;

Ο Μιχάλης Πλεμμένος μίλησε με τον παραγωγό της παράστασης Μαυρίκιο Μαυρικίου και σχολίασε όσα συνέβησαν. “Δεν άδειασε ποτέ το κλουβί. Απλά κάποιοι άνθρωποι που μπήκαν στη διαδικασία να διαβάσουν τον ρόλο για κάποιους λόγους, οικονομικούς ή επειδή τους φάνηκε μικρός ο ρόλος, θέλησαν να πούνε “δεν το κάνω”. Η αποχώρηση όμως που μας έχει σοκάρει όλους ήταν του Θάνου Καληώρα.

Ήταν τόσο αιφνίδιο για εμένα αυτό γιατί μπήκα στη διαδικασία να τον παρακαλέσω να ηρεμήσει και να το συζητήσουμε. Ήταν εκτός ελέγχου. Είχε συσσωρευμένα πράγματα από το παρελθόν και εξερράγη τώρα πάνω μας, βάζοντας σε κίνδυνο όλη την ομάδα. Εκτός εαυτού είναι ο άνθρωπος που έρχεται μπροστά σου και φωνάζει. Μου είχαν πει άνθρωποι του χώρου ότι ο Θάνος έχει αποχωρήσει και από το Dancing και έχει θέματα.

Δεν ήθελαν και οι υπόλοιποι πια να συνεργαστούν μαζί του. Μου έβαλε όρο στο συμβόλαιο να είναι πρώτος στη μαρκίζα, να αυξήσουμε τα λεφτά του και του το έκανα. Αποχώρησε γιατί δεν δέχτηκε ότι ο Γαβαλάς είναι το πρώτο όνομα. Απομάκρυνα από την παράσταση ακόμη και ηθοποιό που δεν άρεσε στον Καληώρα”.

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Πλατάκης μίλησε επίσης στην κάμερα λέγοντας: “Ο Θάνος Καληώρας αποχώρησε γιατί δεν τον πρόβαλαν τα κανάλια. Δεν αποδεχόταν ότι τα κανάλια πρόβαλαν περισσότερο τον Λάκη Γαβαλά”.

Δείτε το βίντεο:

Ο Κώστας Φραγκολιάς, που συμμετέχει στην παράσταση, με τη σειρά του τοποθετήθηκε: “Ήταν λίγο δύσκολος στη συνεργασία και είχε μια συστολή με όλους μας. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι όντως υπήρξε ηθοποιός που έκανε πρόβες. Το λέω επώνυμα είναι ο Πάνος Μαλικούρτης από την “Πολυκατοικία” και υποδυόταν τον γιο του”.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε και το μήνυμα του Θάνου Καληώρα στον αέρα της εκπομπής: “Είμαι για εξετάσεις. Δεν ξέρω τι είπαν για εμένα. Τους ευχαριστώ. Εγώ δεν έχω να πω κάτι”.