Γιώργος Μαζωνάκης: «Ήθελα κάθε χρόνο να συνεργαστώ με την Άντζελα Δημητρίου»
Ελλάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ήθελα κάθε χρόνο να συνεργαστώ με την Άντζελα Δημητρίου»

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ήθελα κάθε χρόνο να συνεργαστώ με την Άντζελα Δημητρίου»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα τους στο Έναστρον, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Άντζελα Δημητρίου και ο Νίκος Κουρκούλης μίλησαν στην κάμερα του «Πρωινού» για τη συνεργασία τους.

Σε ρόλο συντονιστή ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε πρώτη φορά με τους δυο καλλιτέχνες. Ο τραγουδιστής ζήτησε από την Άντζελα Δημητρίου να τους αναφέρει τις σκέψεις της όταν την κάλεσε πρώτη φορά προτείνοντάς της την εν λόγω συνεργασία. Η λαϊκή ερμηνεύτρια από την πλευρά της σχολίασε πως την τιμά πολύ αυτή η πρόσκληση.

Η πρώτη γνωριμία με την Άντζελα Δημητρίου

Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που συνάντησε από κοντά την Άντζελα Δημητρίου. Ήταν πριν από αρκετά χρόνια, όταν η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκε να τραγουδήσει στην πίστα νυχτερινού κέντρου. «Εκείνη την ώρα είπα ”τι εκτόπισμα έχει αυτή η γυναίκα, είναι πράγματι μια λαϊκή ντίβα”. Από εκείνη την ημέρα που την είδα έλεγα κάθε χρόνο πως πρέπει να συνεργαστώ μαζί της» σχολίασε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο τραγουδιστής.

Η άγνωστη ιστορία με τον Κουρκούλη

Αναφερόμενος, στη συνέχεια, στην γνωριμία του με τον Νίκο Κουρκούλη, είπε πως στην αρχή της καριέρας του χρειάστηκε να πάει στην Καβάλα για να καλύψει το κενό που είχε αφήσει σε ένα νυχτερινό κέντρο εκείνος. «Εμένα με πήρανε για δουλειά σε εκείνο το μαγαζί, επειδή ο Νίκος είχε φύγει τότε και είχε πάρει όλο τον κόσμο» εξήγησε και πρόσθεσε: «Με πήραν δηλαδή για να εκδικηθούν. Τότε ήμασταν πιτσιρικάδες, δεν είχαμε γίνει γνωστοί. Πιο μετά κάναμε και μια συνεργασία.»