Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο Νότης Σφακιανάκης
Ελλάδα

Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο Νότης Σφακιανάκης

Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο Νότης Σφακιανάκης

Τι είπε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Έγινε η προσαγωγή του Νότη Σφακιανάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου θα βρεθεί ενώπιων του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης μετά τη σύλληψή του χθες βράδυ από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο γνωστός ερμηνευτής, όπως είδαμε στα πλάνα της εκπομπής «Ευτυχείτε» έφθασε στο δικαστήριο φορώντας χειροπέδες και συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο οποίος δεν μπορούσε να είναι στο αυτόφωρο, λόγω απουσίας του στην Κομοτηνή για ένα σημαντικό δικαστήριο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη χθες το βράδυ, μετά από έλεγχο που του έγινε και εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του ένα όπλο για το οποίο δεν είχε άδεια χρήσης, ένα taser ηλεκτρικής εκκένωσης και μικρή ποσότητα απαγορευμένων ουσιών. Ο ίδιος φθάνοντας στην Ευελπίδων δεν θέλησε να κάνει καμιά δήλωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα ζητηθεί αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του προκειμένου να συναντηθεί με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

https://streamable.com/gkgypj

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας: «Τον συνέλαβαν σε έναν τυπικό έλεγχο. Δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα καθώς είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά στον έλεγχο βρέθηκε ένα περίστροφο που κατέχει εδώ και χρόνια, αλλά λόγω κορονοϊού δεν είχε ανανεωθεί η άδειά του κι εκεί υπάρχει ένα νομικό πρόβλημα που μπορεί να αποδοθεί κατηγορία. Στα  νομικά ονομάζεται πλάνη, καθώς πίστευε ότι μπορούσε να το έχει μαζί του και ότι λόγω κορονοϊού θα ανανεωνόταν εύκολα η άδειά του. Όσο για την μικροποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε πάνω του, αρνήθηκε ότι είναι δική του».

https://streamable.com/fqh094

Φωτογραφίες: NDP