«Με κατέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έχω αγανάκτηση και οργή μέσα μου»
Ελλάδα

«Με κατέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έχω αγανάκτηση και οργή μέσα μου»

«Με κατέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έχω αγανάκτηση και οργή μέσα μου»

Ποιος ηθοποιός έκανε αυτή τη δήλωση;

Με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε ο Γιώργος Λαμπάτος στην εκπομπή Open Weekend και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ευθύνεται για το γεγονός ότι εξαφανίστηκε από την τηλεόραση, ενώ θυμήθηκε ένα περιστατικό στο οποίο η σύζυγος του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό τον έπιασε επ΄αυτοφώρω να φλερτάρει.

«Ουσιαστικά με εξαφάνισαν. Κατ’ αρχάς ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βλέποντας την ανταπόκριση που είχα, δεν μπορούσε να το ανεχτεί με αποτέλεσμα να έχουμε πολλά γεγονότα που έχουν συμβεί στη σκηνή. Μια λάμπα, που κοσμούσε το σαλόνι, τη γυρνούσε με το καλώδιο και πέρασε ξυστά από εμένα και τη Νικολέττα Βλαβιανού. Αν μας χτυπούσε, θα μας σκότωνε. Έχουμε τον συνδυασμό δύο πρωταγωνιστών που ενήργησαν στη αφάνειά μου και στην εξαφάνισή μου αυτά τα χρόνια» είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Η φυλάκιση του Φιλιππίδη πιστεύω ότι θα είναι η απελευθέρωσή μου. Παρόλο που είναι για εμένα η θεία δίκη, δεν μπορώ να χαρώ γι’ αυτόν, δεν θέλω να τον βλέπω με χειροπέδες».

Και συμπλήρωσε:

«Θυμάμαι ένα περιστατικό που τον έκανε… τσακωτό η Ελπίδα Νίνου να έχει ένα φλερτ. Εγώ ξέρω και άλλες κοπέλες που έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά. Έχουν γίνει τόσες ώρες ιστορίες κι εσύ δεν ξέρεις τίποτα; Πιστεύω ότι έχει κάποιο συμφέρον. Ζούσανε σαν βασιλιάδες, δεν είναι συμφέρον αυτό; Με κατέστρεψε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έχω αγανάκτηση και οργή μέσα μου».