Melania Trump: Μας ξεναγεί στον στολισμένο Λευκό Οίκο
Ελλάδα

Melania Trump: Μας ξεναγεί στον στολισμένο Λευκό Οίκο

Melania Trump: Μας ξεναγεί στον στολισμένο Λευκό Οίκο

Η Melania Trump μοιράστηκε με τους 11 εκατομμύρια followers της στο Twitter τον φετινό στολισμό του Λευκού Οίκου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και «πλούσιο» σκηνικό που δε θυμίζει σε τίποτα το περσινό.

Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε video με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump που δείχνει τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Το video διάρκειας ενός λεπτού δείχνει τη Melania Trump ντυμένη με μαύρα ρούχα να βαδίζει σε ένα διάδρομο ανάμεσα σε κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα κωνικού σχήματος, να αγγίζει διάφορα στολίδια, μινιατούρες αξιοθέατων των ΗΠΑ και να κοιτάζει μπλε και χρυσά δέντρα.

Ένα άλλο δέντρο που προσελκύει την προσοχή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ είναι κόκκινου χρώματος και έχει γυάλινες μπάλες ποδοσφαίρου και skateboards, στολίδια που φέρουν το σύνθημα εκστρατείας της Melania Trump για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού Be Best, καθώς και στεφάνι από ξυσμένα μολύβια Be Best.

Η Melania Trump ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter το video και φωτογραφίες από τον φωταγωγημένο, στολισμένο Λευκό Οίκο. Χρήστες του Twitter ήδη σχολιάζουν ότι το θέμα του φετινού στολισμού δεν θυμίζει το περσινό ψυχρό τα «νεκρά κλαδιά και άγονα τοπία» που κάποιοι είχαν συγκρίνει με σκηνικά των ταινιών The Nightmare Before Christmas και The Shining.

Πηγή: ΑΠΕ