Μελέτης Ηλίας:  «Πήγαμε με τη σύζυγό μου σε σύμβουλο γάμου»
Ελλάδα

Μελέτης Ηλίας: «Πήγαμε με τη σύζυγό μου σε σύμβουλο γάμου»

Μελέτης Ηλίας:  «Πήγαμε με τη σύζυγό μου σε σύμβουλο γάμου»

Ο ρόλος του πατέρα και η τα προβλήματα που αντιμετώπισε

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας και μίλησε για τη σχέση με τα παιδιά του, τον ρόλο του πατέρα αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στον γάμο του με τη Θέμιδα Βουτσινά και τους οδήγησαν σε σύμβουλο γάμου.

«Όταν δουλεύεις πάρα πολλές ώρες εκ των πραγμάτων γίνεσαι λίγο τουρίστας και πολλές φορές προσπαθείς να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με παιχνίδια και με δώρα.

Στο “Σόι σου” είχα γυρίσματα κάθε πρωί και παράσταση το βράδυ, για πέντε χρόνια. Ξαφνικά ήμουν ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Προσπαθώ όσο μπορώ να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Ό,τι χρόνο έχω τους τον αφιερώνω. Τώρα κάνω τον ταξιτζή. Τα πηγαινοφέρνω όπου μπορώ.

Είμαι λίγο αυστηρός μπαμπάς. Η μητέρα δηλαδή θα πει “έτσι και έρθει ο μπαμπάς σπίτι και μάθει τι έγινε θα γίνει χαμός”. Η μάνα είναι αλλιώς. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να μεταθέτει κάποιες ευθύνες στον μπαμπά.

Στην κόρη μου φαινόταν πολύ περίεργο το ότι με έβλεπε στην τηλεόραση να είμαι ο μπαμπάς άλλων παιδιών. Το “Σόι σου” ξεκίνησε όταν η Κοραλία ήταν 4μιση, σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Δεν μπορούσε να καταλάβει το παιδί γιατί ο μπαμπάς έχει άλλα παιδιά εκεί και άλλα στο σπίτι.

Στην πορεία την πήρα και στα γυρίσματα για να καταλάβει τι γίνεται. Τώρα πλέον έχουμε τις συνέπειες. Έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το θέατρο.  Προσπαθώ με επιθετική πολιτική να την αποτρέψω. Της λέω “ωραία πάμε σε ένα casting”. Ένα βήμα πριν μου λέει “δεν ξέρω αν νιώθω έτοιμη ακόμα”

Έχουμε πάει σε σύμβουλο γάμου και σε παιδοψυχολόγο για τη μικρή. Οι δυσκολίες της καθημερινότητας και τα προβλήματα με τα παιδιά στο σπίτι μας οδήγησαν σε σύμβουλο γάμου.

Το παράπονο της γυναίκας μου ήταν ότι δεν ασχολούμουν πολύ και με το δίκιο της. Όταν πήγα στη θεραπεία το κατάλαβα. Άνοιξε μια πόρτα μπροστά μου που δεν ήξερα ότι υπήρχε. Στο θέμα της παιδοψυχολόγου πήγαμε με το παιδί γιατί είχε έλλειψη συγκέντρωσης και μια μορφή δυσορθογραφίας», εξομολογήθηκε ο Μελέτης Ηλίας.

Δείτε το βίντεο: