Μελίνα Ζαχαράκη: «Η σεξουαλική παρενόχληση σε κανάλι ήταν ένας βασικός λόγος που δεν συνέχισα στην τηλεόραση.  Δεν μπορώ να κάνω έναν τέτοιο συμβιβασμό»
Ελλάδα

Μελίνα Ζαχαράκη: «Η σεξουαλική παρενόχληση σε κανάλι ήταν ένας βασικός λόγος που δεν συνέχισα στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να κάνω έναν τέτοιο συμβιβασμό»

Μελίνα Ζαχαράκη: «Η σεξουαλική παρενόχληση σε κανάλι ήταν ένας βασικός λόγος που δεν συνέχισα στην τηλεόραση.  Δεν μπορώ να κάνω έναν τέτοιο συμβιβασμό»

Η Μελίνα Ζαχαράκη, το μοντέλο των 90s μίλησε στην κάμερα του Όλα γκουντ και εξήγησε γιατί δεν είναι εδώ και πολλά χρόνια στην τηλεόραση.

Πλέον εδώ και 11 χρόνια ζει στην Πάρο.

«Η αποκέντρωση μου στην Πάρο μετά την τηλεόραση μου έκανε καλό» είπε.

«Με το που τελείωσε ο διαγωνισμός, γύρισα Αθήνα και μπήκα στον “Πρωινό Καφέ”, όπου ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Τέσσερα χρόνια με την Ρούλα συνεργάστηκα, μετά ήρθε η Πόπη Χατηδημητρίου και μετά η Ελένη Μενεγάκη. Όταν ήταν η Πόπη, το σενάριο ήταν να είναι μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Αλλά προφανώς είχε ακουστεί ότι η Πόπη δεν το δέχτηκε κι ήταν μόνη της η Ελένη» ανέφερε.

Εξήγησε ότι τότε στόχος της ήταν να πάρει ένα σπίτι από τη δουλειά της. «Δεν ήμουν από τις κοπέλες που έκανα τη μεγάλη ζωή, ακριβά ρούχα» είπε.

«Η σεξουαλική παρενόχληση σε κανάλι ήταν ένας βασικός λόγος που θεωρώ ότι δεν συνέχισα. Δεν μπορώ να κάνω έναν τέτοιο συμβιβασμό για να πάρω εκπομπή. Και αποτραβήχτηκα. Στα 31 μου έφυγα από τη δουλειά. Εκεί που ήμουν στα φώτα, αποτραβήχτηκα εντελώς. Αν είχα πρόταση θα επέστρεφα. Μου αρέσει η τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή. Θα πήγαινα στο GNTM και δεν θα ήμουν τόσο αυστηρή» είπε χαρακτηριστικά.