Μενεγάκη – Σπυροπούλου: Μια μεγάλη φιλία με άδοξο τέλος
Ελλάδα

Μενεγάκη – Σπυροπούλου: Μια μεγάλη φιλία με άδοξο τέλος

Μενεγάκη – Σπυροπούλου: Μια μεγάλη φιλία με άδοξο τέλος

Φωτογραφίες, βίντεο και λόγια που είπαν η μία για την άλλη

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση των δύο γυναικών που μοιράστηκαν για μια εποχή τον «χρυσό θρόνο» του Alpha. Η πρώτη ως πιο περιζήτητη και ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια, πρόσωπο «σημαία» του σταθμού και η δεύτερη ως ανερχόμενο αστέρι και προτεζέ του σταθμού.

Μία από τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις των δύο γυναικών το 2012

Η Ελένη Μεγεγάκη, όπως και άλλα πρόσωπα (όπως ο Λάκης Λαζόπουλος) κοντά στην ιδιοκτησία του Alpha, είχαν «αγκαλιάσει» τότε το πρώην μοντέλο και ανερχόμενη παρουσιάστρια που βρέθηκε μέσα σε μια σεζόν να μοιράζεται την παρουσίαση του πρωινού του Σαββατοκύριακου με την Ναταλία Γερμανού, σε μία συνύπαρξη καθόλου ευχάριστη για καμία από τις δύο, προκαλώντας ουσιαστικά την αποχώρηση της τελευταίας με προορισμό το Epsilon.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι τηλεοπτικές κάμερες και ο φακός των παπαράτσι είχε απαθανατίσει την Ελένη Μενεγάκη και τη νεαρή προτεζέ της τόσο σε επίσημες εμφανίσεις όσο και κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών τους διακοπών.

Κοινή έξοδος της Ελένης και της Κωνσταντίνας με τον τότε κραταιό άνδρα του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά

Η Κωνσταντίνα είχε πάει φυσικά καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης και εκείνη μιλούσε τότε με πολύ θερμά λόγια για τη νεαρή παρουσιάστρια, που δεχόταν σκληρές επιθέσεις τόσο από μεγάλη μερίδα των Μέσων όσο και από ανθρώπους είχαν συνεργαστεί μαζί της.

Όπως έλεγε η Ελένη όταν την υποδέχτηκε στην εκπομπή της,  «είναι πραγματικά ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι».

Η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε να την καλεί στην εκπομπή της και να την περιβάλλει με ιδιαίτερη προστασία, με την Κωνσταντίνα να είναι εμφανώς τρακαρισμένη και κολακευμένη από την παρουσιάστρια.

Αντίστοιχα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έλεγε τα καλύτερα για τη βασίλισσα Ελένη. Μιλώντας στον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη είχε πει: «Είχα την τιμή να είμαι με την Ελένη δύο χρόνια και να τη γνωρίζω και προσωπικά. Τη συμπαθώ και τη θαυμάζω πάρα πολύ. Μου έμαθε να κρατάω τη σιωπή μου, να είμαι ήρεμη, να μην αντιδρώ»

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που η Ελένη απαρνήθηκε ξαφνικά την Κωνσταντίνα, χωρίς να μαθευτεί ποτέ (επίσημα) ο λόγος.

Η Κωνσταντίνα μάλιστα είχε μιλήσει στο Late Night και τον Γιώργο Λιάγκα για αυτή την απομάκρυνση λέγοντας: «Με την Ελένη είχαμε κοινά πράγματα. Δεν κάναμε παρέα μόνο γιατί ήμασταν στον Alpha. Μετά άλλαξαν τα πράγματα. Σταματήσαμε να κάνουμε παρέα. Δεν έγινε κάτι».

Φήμες τότε μάλιστα ήθελαν τη δεύτερη να προσπαθεί να πλησιάσει την πρώτη στους διαδρόμους του καναλιού αλλά η Ελένη να παραμένει απόμακρη. «Όταν η Ελένη αποφασίζει να απομακρύνει έναν άνθρωπο από τη ζωή της, δεν αλλάζει γνώμη» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της. «Όπως το έκανε με την Κωνσταντίνα, έτσι το είχε κάνει και με πρώην συνεργάτες της που την είχαν πληγώσει ή και με φίλους της μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο».