Μιχάλης Ιατρόπουλος: Οι “Ψίθυροι Καρδιάς” και η δόξα που κάποιοι δεν άντεξαν
Ελλάδα

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Οι “Ψίθυροι Καρδιάς” και η δόξα που κάποιοι δεν άντεξαν

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Οι “Ψίθυροι Καρδιάς” και η δόξα που κάποιοι δεν άντεξαν

Στις πρόβες της μαύρης κωμωδίας «Τρεις… Χειρότερα» του Δημήτρη Μητρόπουλου βρέθηκε η εκπομπή Happy Day. Εκεί, συνάντησε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, “Ψίθυροι Καρδιάς”, από την οποία και έγινε ευρύτερα γνωστός πριν από 20 χρόνια.

Ο ηθοποιός θυμάται την τεράστια επιτυχία της σειράς του MEGA – έχει περάσει στην ιστορία σαν μια από τις δραματικές σειρές με υψηλότερη τηλεθέαση – και εξηγεί πως κατάφερε να αντέξει την απότομη αναγνωρισιμότητα. «Αυτό που γινόταν τότε, γίνεται και τώρα με μένα, γιατί είμαι ένα λαϊκό παιδί. Ήμουν έτοιμος να αντέξω τέτοια δόξα. Δεν έδωσα καμία σημασία. Φρόντισα να έχω πάντα τους ίδιους φίλους, δεν άλλαξα παρέες, δεν άλλαξα φίλους, δε μπήκα σε κανένα κύκλωμα και έτσι διατήρησα την ισορροπία μου» λέει. Ωστόσο, ο Ιατρόπουλος δεν έχει την ίδια εικόνα για τους συναδέλφους του από εκείνη τη σειρά: «Τα περισσότερα παιδιά, βέβαια, που συμμετείχαν εκεί είχαν πρόβλημα και συμπεριφοράς και γενικώς καβαλήσανε το καλάμι».

Μπορεί ο Μιχάλης Ιατρόπουλος να μην κατονόμασε τους ηθοποιούς από τη σειρά “Ψίθυροι Καρδιάς”, ωστόσο φρόντισε να εξαιρέσει ορισμένους συναδέλφους του: «Εκτός από σοβαρούς ανθρώπους, τον Αντώνη Αντωνίου, την Ντενίζ Μπαλτσαβιά και τη Μελίνα Μποτέλη που ήταν ήδη πρωταγωνιστές και χορτάτοι από αυτά τα πράγματα, αυτοί που είχαν βγει, οι καινούριοι, οι συγκεκριμένοι που δε θέλω να ονομάσω, όντως είχαν μια απαίσια συμπεριφορά, και στον κόσμο και στα γυρίσματα και παντού» είπε και πρόσθεσε: «Δε τους βλέπω ευτυχώς».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, μίλησε και για το χωρισμό του με την τραγουδίστρια Μαρία Εγγλέζου. Όπως είπε πως στο δικό του μυαλό ήταν, είναι και θα είναι ανδρόγυνο για πάντα, είτε ζουν μαζί, είτε όχι.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής Happy Day: