Michelle Obama: Η μυστική συνάντηση με την Δούκισσα του Sussex, Meghan
Ελλάδα

Michelle Obama: Η μυστική συνάντηση με την Δούκισσα του Sussex, Meghan

Michelle Obama: Η μυστική συνάντηση με την Δούκισσα του Sussex, Meghan

Το βιβλίο της Michelle Obama, Becoming, κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας για την προώθησή του, η πρώην Πρώτη Κυρία βρέθηκε σε παρουσίασή του στο Royal Festival Hall του Λονδίνου.

Την παρουσίαση του βιβλίου της Michelle Obama, συντόνισε η Chimamanda Ngozi Adichie, ενώ παρούσα ήταν η Δούκισσα του Sussex, Meghan. Πηγές αναφέρουν πως μετά την παρουσίαση, οι δύο κυρίες είχαν μια μεγάλη ιδιωτική συζήτηση μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. «Μίλησαν σε βάθος για τη σημαντικότητα στήριξης και ενδυνάμωσης των γυναικών σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως κουλτούρας ή κοινωνικής θέσης», φέρεται πως είπαν. Η ίδια πηγή αναφέρει πως μοιράστηκαν εμπειρίες από τις εγκυμοσύνες τους, με την πρώην πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Michelle Obama, να δίνει στην εγκυμονούσα Meghan Markle συμβουλές για το μεγάλωμα των παιδιών, με στοχευμένα παραδείγματα από τη διαπαιδαγώγηση των δικών της κοριτσιών.

Οι συμβουλές στη Meghan Markle

Όλα τα παραπάνω δεν διαφέρουν από όσα είπε η Michelle Obama, σε συνέντευξή της στο Good Housekeeping που κυκλοφορεί σήμερα, 5 Δεκεμβρίου. Η Michelle Obama ξέρει καλά πώς είναι να αναλαμβάνεις ξαφνικά ένα τόσο δημόσιο αξίωμα, όπως έγινε πριν λίγους μήνες με τη Meghan Markle. Κι όπως είναι φυσικό, μαζί με τα μεγάλα αξιώματα, έρχονται και οι μεγάλες υποχρεώσεις. Γι’ αυτό και δίνει με τη σειρά της συμβουλές στη Δούκισσα του Sussex.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Όπως κι εγώ, η Meghan, δεν μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί ότι θα έχει μια τέτοια ζωή. Η πίεση που νιώθεις μερικές στιγμές μπορεί να είναι μεγάλη. Για το λόγο αυτό, η μεγαλύτερη συμβουλή που μπορώ να της δώσω είναι να πάρει το χρόνο της να δει τι συμβαίνει και να μη βιάζεται για τίποτα. Πέρασα τους πρώτους μου μήνες στον Λευκό Οίκο ανησυχώντας για τις κόρες μου και για το αν θα έκαναν φίλους στο νέο τους σχολείο, ενώ έπρεπε να ασχοληθώ λίγο και με άλλα πράγματα. Καλό θα ήταν, τώρα που περιμένει και το πρώτο της παιδί, να κάνει μόνο πράγματα που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά της».