Μιμή Ντενίση: “Φυσικά έχω φοβηθεί, το να μη φοβηθείς είναι ανοησία”
Ελλάδα

Μιμή Ντενίση: “Φυσικά έχω φοβηθεί, το να μη φοβηθείς είναι ανοησία”

Μιμή Ντενίση: “Φυσικά έχω φοβηθεί, το να μη φοβηθείς είναι ανοησία”

Όσα είπε στο "Μεσημέρι" για τον κορονοϊό, τη γκρίνια των ηθοποιών, την ταινία της και τη νέα σεζόν.

Στο “Μεσημέρι” και στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε από το σπίτι της η Μιμή Ντενίση.

“Στο σούπερ μάρκετ δεν πηγαίνω, παραγγέλνω. Δεν αισθάνομαι καλά να πάω αυτόν τον καιρό”, είπε.

“Φυσικά έχω φοβηθεί, το να μη φοβηθείς είναι ανοησία. Επειδή είχαμε πάρα πολύ κόσμο, δύο βδομάδες πριν κλείσουμε επειδή άκουγα και διάβαζα είχα πει να μην έρχεται κόσμος στα καμαρίνια. Οι ηθοποιοί μου λέγανε ‘Μα γιατί; Είσαι τρελή. Ο κόσμος να μας αγκαλιάσει’. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με είχε φοβίσει. Όταν κλείσαμε ακόμα είχα γκρίνια από τους ηθοποιούς που κλείσαμε επειδή είχαμε κόσμο”.

“Είχα τη μαμά μου που είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου, το παιδί μου ήταν στην Κύπρο, έπρεπε να μπει σε αεροπλάνα οπότε είχα μια ανησυχία, όχι τόσο για μένα όσο για αυτές τις δύο”, είπε.

“Και η Μαριτίνα με είπε υπερβολική”, σχολίασε.

Η συζήτηση στράφηκε κατόπιν στην αντίρρηση που έχει εκφράσει η ηθοποιός για την προβολή των θεατρικών παραστάσεων διαδικτυακά σε σχέση με τα πνευματικά δικαιώματα και όπως τόνισε το ζήτημα αφορά κυρίως τους νέους ηθοποιούς που αμείβονται με πολύ χαμηλούς μισθούς και κάθε ευρώ μετράει.

“Μιλάω για την πλειονότητα των ηθοποιών που για τους νέους ξεκινάει ο μισθός στην καλύτερη περίπτωση από 600 ευρώ, ξέρω θέατρα που τους έχουν στην πείνα με 300 ευρώ”.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε και για την ταινία της που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει γυρίσματα στις 11 Μαΐου αλλά φυσικά ο κορονοϊός ανέτρεψε τα πλάνα.

https://streamable.com/545sp9?fbclid=IwAR3ls0ojR_Kh2emjSMpmX4Zw6tnKk72BbGD6jpYpEnp1HZTQkIKw3wJ-Agw

Το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την καραντίνα είναι το κομμωτήριο παρόλα αυτά δήλωσε ότι φοβάται ακόμα για τις 4 Μαΐου.

https://streamable.com/lbttgi?fbclid=IwAR2qKgZDc-EX2XUz6bkI9LyiIg4HoOCy9gRpGbG7dikyw8OZ023gYTO82GU