Μιμή Ντενίση: “Η τηλεόραση είναι λίγο αυτιστική…”
Ελλάδα

Μιμή Ντενίση: “Η τηλεόραση είναι λίγο αυτιστική…”

Μιμή Ντενίση: “Η τηλεόραση είναι λίγο αυτιστική…”

Πώς προέκυψε η συνεργασία της με τη Vanessa Redgrave και τον Burak Hakki;

Η Μιμή Ντενίση ήταν προσκεκλημένη σήμερα στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η καταξιωμένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο με τις πολύ επιτυχημένες σειρές εποχής και εξήγησε πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται πια τόσο πολύ για το lifestyle, όσο για πράγματα πιο ουσιαστικά και με νόημα.

“Ακόμα στα κανάλια πιστεύουν ότι ο κόσμος θα ενδιαφερθεί πάρα πολύ αν γίνει μια εκπομπή, στην οποία θα λένε με ποιον τα έφτιαξα εγώ, η αδερφή μου… Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως το τηλεοπτικό κοινό επιθυμεί την ποιότητα, αλλά η τηλεόραση προτιμά να προβάλλει ανόητα προγράμματα.

“Έχει πολύ ανοησία ακόμα η τηλεόραση”.

https://streamable.com/0ezrn

Η χρυσή τομή για την ίδια θα ήταν να υπάρχουν περισσότερες ποιοτικές παραγωγές μαζί με τις πιο light εκπομπές, γιατί αλλιώς παρουσιάζεται μια ζωή της Ελλάδας , η οποία δεν  ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

“Η τηλεόραση είναι λίγο αυτιστική. Ο άνθρωπος που είναι στην τηλεόραση, θα συναντήσει κάποιους άλλους της τηλεόραση και εκ του μακρόθεν θα διαβάσει κάποια νούμερα”, τόνισε.

Στο τέλος αποκάλυψε πως έχει στα “σκαριά” μια νέα ταινία με θέμα την καταστροφή της Σμύρνης και στο πλευρό της θα παίξουν πολλά διάσημα ονόματα, όπως η Vanessa Redgrave και ο Burak Hakki.

Η προκυμαία της Σμύρνης θα χτιστεί στο Φάληρο και μετά την ολοκλήρωση της ταινίας, θα αξιοποιηθεί ως θεματικό πάρκο, το οποίο θα μπορεί να επισκεφθεί ο κόσμος και να “ταξιδέψει” έτσι στα παράλια της Μικράς Ασίας.

https://streamable.com/xmhom