Μιμή Ντενίση: Το «άστρο» της στο θέατρο, οι άνδρες της ζωής της και η κόντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Ελλάδα

Μιμή Ντενίση: Το «άστρο» της στο θέατρο, οι άνδρες της ζωής της και η κόντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μιμή Ντενίση: Το «άστρο» της στο θέατρο, οι άνδρες της ζωής της και η κόντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Καλεσμένη απόψε του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου ήταν η Μιμή Ντενίση.

Η πολυπράγμων ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας μίλησε για την αφοσίωσή της στο θέατρο, τα επόμενα σχέδιά της ενώ δεν δίστασε να προχωρήσει και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις.

Αρχικά, μας σύστησε στην πιο παιχνιδιάρικη πλευρά της αποκαλύπτοντας πόσο «πειραχτήρι» είναι στους θιάσους της φτάνοντας μέχρι και συναδέλφους της στο σημείο να της ζητούν να μην τους πλησιάζει επί σκηνής.

Στη συνέχεια. δεν μπόρεσε να μην επισημάνει ότι το πλατό της εκπομπής είναι το ίδιο με αυτό της σειράς «ο συμβολαιογράφος» στην οποία έπαιξε και γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο, Γιάννη Φέρτη.

Εκείνος από την αρχή είχε διακρίνει το ταλέντο της και μάλιστα είχε προβλέψει ότι θα γίνει σταρ, μία κατάντια για εκείνον.

«Με έβριζε. Μου έλεγε “όπως τα πας, θα καταντήσεις σταρ”. Γιατί εκείνος ήταν από το Θέατρο Τέχνης και δεν τα ήθελε τα σταριλίκια», είπε.

https://streamable.com/52t8z9

Στη συνέχεια, πέρασε στα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια. Δουλεύει επάνω σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για τα με θέμα την αρπαγή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, το οποίο σχεδιάζει να φέρει στο φως γεγονότα που μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστά.

https://streamable.com/s558n3

Προχωρώντας αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον πατέρα της, ο οποίος τη θαύμαζε απεριόριστα και ήταν ο καλύτερος θεατής της στο θέατρο. Ωστόσο, προτού αγγίξει την επιτυχία ήταν κάπως διστακτικός όσον αφορά την απόφασή της να εμπλακεί με τον καλλιτεχνόκοσμο. Η απώλειά του, όπως εξομολογείται η ηθοποιός, τη στοιχειώνει ακόμα και μάλιστα σε κάθε της παράσταση.

«Για εμένα είναι δύσκολο να κοιτάω σε μία συγκεκριμένη μεριά του θεάτρου και να μην τον βλέπω τώρα που “έφυγε”», δήλωσε.

https://streamable.com/ip2kgv

Παλαιότερα, συζητήθηκε αρκετά και για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Υπήρξε πράγματι ή ήταν αποκυήματα της φαντασίας των μίντια;

«Δεν είχαμε ποτέ κόντρα. Απλώς, αυτό που θεωρώ ότι υπήρξε και θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό ήταν ότι εγώ 7 χρόνια μετά από που με έβγαλε η Αλίκη ήμουν θιασάρχης. Και έτυχε σε μία εποχή που Αλίκη έκανε δύσκολα έργα και εγώ έκανα κωμωδίες πήγαινα καλύτερα από την Αλίκη. Όταν με έβλεπε μου έλεγε” μας παραβγήκε έξυπνο το Μιμικάκι. Βγάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας”. Με πολλή αγάπη και χιούμορ».

https://streamable.com/hgxfz4

Τέλος, θυμήθηκε και τις μεγάλες τις αγάπες, τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της και άφησαν το σημάδι τους στην καρδιά της.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο τραγικό παιχνίδι που της έπαιξε η μοίρα, όταν μία εβδομάδα πριν από τον γάμο της με τον Αντώνη Τρίτση, εκείνος «έφυγε» ξαφνικά σε ηλικία 55 μόλις χρονών μετά από οξύ εγκεφαλικό που υπέστη.

https://streamable.com/134dll

Η Μαριτίνα είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωή της. Τη λατρεύει και πάντα της δίνει την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της. Παρ΄όλα αυτά, δεν είναι η κλασική μητέρα που επιθυμεί το παιδί προσκολλημένο επάνω της γι΄αυτό προσπαθεί να την κάνει όσο πιο αυτόνομη μπορεί.

«Είναι 20 χρονών αλλά είναι πολύ μαμάκιας. Έχουμε πολύ στενή σχέση. Εγώ προσπαθώ να την ξεκολλάω. Αυτή με παίρνει όλο τηλέφωνα. Μου ζητάει συμβουλές για τις σχέσεις της. Εγώ θέλω να αυτονομηθεί».

«Είναι έξυπνη, παρόλο που έχει τρομερή φωνή για όπερα, είχε μία πολύ μεγάλη αντίδραση. Μου έλεγε δεν θέλω να μπω σε δουλειά με έκθεση και να μπούμε σε σύγκριση», είπε σχετικά με το αν θέλει να ακολουθήσει τα δικά της χνάρια στον χώρο του θεάματος.

https://streamable.com/cq12z3