Μύκονος: «Πασαρέλα» ξένων celebrities στο κοσμοπολίτικο νησί (pics)
Ελλάδα

Μύκονος: «Πασαρέλα» ξένων celebrities στο κοσμοπολίτικο νησί (pics)

Μύκονος: «Πασαρέλα» ξένων celebrities στο κοσμοπολίτικο νησί (pics)

Ποιους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε άκρως καλοκαιρινές πόζες;

Από τη Μύκονο – και – φέτος δεν έλειψε κανείς. Οι Έλληνες celebrities έδειξαν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους στο νησί κατατάσσοντάς το στην πρώτη θέση των καλοκαιρινών τους προορισμών.

Όχι, ότι πήγαν πίσω και οι ξένοι stars, βέβαια. Πλήθος ξένων ονομάτων επέλεξαν τις ομορφιές της Μυκόνου για αυτό το καλοκαίρι αναφέροντας ενδεικτικά την Adriana Lima, το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared2, τον Loris Karius, το μοντέλο Izabel Goulart και ο ποδοσφαιριστής Kevin Trapp, η βρετανή reality star Gemma Collins και πολλοί άλλοι.

Μέσα από τις τελευταίες φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός είδαμε ότι στο νησί των ανέμων παραθερίζουν αυτό το διάστημα και ο άσος της αγγλικής Tottenham μαζί με τη σύντροφό του και μοντέλο Ruby Mae.

Οι βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και τα παιχνίδια στην άμμο δεν σταμάτησαν λεπτό για το ζευγάρι που βρέθηκε στη χώρα μας για να χαλαρώσει από τις υποχρεώσεις του.

Νύχτες και μέρες στη Μύκονο περνά και το πρώην κορίτσι του Cristiano Ronaldo συνοδευόμενη από το νέο της αμόρε, τον Ιταλό επιχειρηματία Giulio Frattini.

Η σέξι της εμφάνιση και οι στρογγυλές της καμπύλες προκάλεσαν βλέμματα θαυμασμού στους λουόμενους που είχαν την τύχη να τη δουν σε πολυσύχναστη πλαζ του νησιού στο πλευρό του άνδρα που της έχει “κλέψει” την καρδιά.

Παλαιότερα είχε γραφτεί ότι αυτή είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον Cristiano Junior (καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει μαθευτεί το ποια είναι η μητέρα του) αλλά η ίδια το είχε αρνηθεί. Παράλληλα, υπήρξε και το κορίτσι του Ιταλού επιθετικού Mario Balotteli με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη.

Φωτογραφίες: NDP