Μύρωνας Στρατής: «Τραγουδούσα και έλαβα ένα μήνυμα ότι γεννάμε. Δεν γινόταν να “πουλήσω” το σχήμα»
Ελλάδα

Μύρωνας Στρατής: «Τραγουδούσα και έλαβα ένα μήνυμα ότι γεννάμε. Δεν γινόταν να “πουλήσω” το σχήμα»

Μύρωνας Στρατής: «Τραγουδούσα και έλαβα ένα μήνυμα ότι γεννάμε. Δεν γινόταν να “πουλήσω” το σχήμα»

Ο Μύρωνας Στρατής έγινε μπαμπάς και η ευτυχία του δεν κρύβεται

O Μύρωνας Στρατής είναι πλέον μπαμπάς και οι προτεραιότητές του έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την πρωτόγνωρη εμπειρία της πατρότητας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και η χαρά του δεν κρυβόταν για την γέννηση του γιου του.

«Η χαρά είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι φαντάζεσαι» είπε και συμπλήρωσε για τον «βιαστικό» γιο του: «Ήρθε λίγο νωρίτερα ήμουνα στην Πάτρα τραγουδούσα στο Χάραμα και είδα ένα μήνυμα “γεννάμε” και λέω “τι γεννάμε” εγώ είχα μισή ώρα να τραγουδήσω ακόμη».

Ο τραγουδιστής βέβαια δεν αρκείται στο να καμαρώνει τον μοναχογιό του αλλά βοηθά και ενεργά στις καθημερινές του ανάγκες.

«Βοηθάω εκατό τοις εκατό, ξυπνάω πέντε φορές κάθε βράδυ και το κάνω με χαρά είναι ο γιος μου πως να μην βοηθήσω» λέει.

Όσο για το αν θα τον δούμε στην τηλεόραση αποκάλυψε πως μετρά πολλές προτάσεις: «H τηλεόραση είναι ένα φλερτ που υπάρχει αρκετά χρόνια στην ζωή μου αλλά είναι κάτι που με τρομάζει. Έχουν γίνει κάποια τηλέφωνα».

Aυτό που θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά είναι να συμμετάσχει σε κάποια εκπομπή μαγειρικής μιας και η αγάπη του για την κουζίνα είναι γνωστή.

«Αγαπάω πάρα πολύ την μαγειρική οπότε θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Θα με τρόμαζε η έκθεση και όλα τα προβλήματα που έχω τα ψυχολογικά αλλά θα ηρεμούσα όταν μαγειρεύαμε».

Η φιλία του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Μίλησε επίσης για την σχέση του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που τους συνδέει μία δυνατή φιλία:

«Tον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τον ξέρω πολλά χρόνια, έχουμε κάνει πάρα πολλές τρέλες μαζί και επαγγελματικά. Κάποτε με είχε βάλει σε ένα μαγαζί στην Νέα Σμύρνη quest chef ένα βράδυ. Θέλω να πω ότι με έχει εμπιστευτεί και έχουμε μοιραστεί καταστάσεις από παλιά. Είναι φοβερός τύπος το αντισυμβατικό του χαρακτήρα του είναι αυτό που τον κάνει τόσο μαγικό στην τηλεόραση. Αν μου έλεγες ποιος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που μπορεί να γίνει tv star, είναι ο Κουτσόπουλος δεν το χώραγε το μυαλό μου και όμως τώρα το καταλαβαίνω, είναι μαγικός.

Δείτε την συνέντευξη:

https://streamable.com/ihk928?fbclid=IwAR1aO5-Mx0ZTxZjrh4FuaMUQgFPHbqOJhpnQbBxFRApkR6TwlHOSjqGHPdM