Μυρτώ Αλικάκη: «Όταν προβλήθηκε η “Αναστασία”, έχασα σε μία νύχτα την ιδιωτικότητά μου»
Ελλάδα

Μυρτώ Αλικάκη: «Όταν προβλήθηκε η “Αναστασία”, έχασα σε μία νύχτα την ιδιωτικότητά μου»

Μυρτώ Αλικάκη: «Όταν προβλήθηκε η “Αναστασία”, έχασα σε μία νύχτα την ιδιωτικότητά μου»

Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ η ηθοποιός; Όλες της οι αποκαλύψεις στο Εξομολογητήριο του After Dark

Στην παρέα του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε και η Μυρτώ Αλικάκη.

Η ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός και στο πώς η οικογένειά της ήταν πάντα δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στο θέατρο έχει αναλάβει και τον ρόλο της καθηγήτριας νέων ηθοποιών σε δραματική σχολή, κάτι που της αρέσει ιδιαίτερα.

«Είναι υπέροχος ο ρόλος της καθηγήτριας. Τα πρώτα δύο χρόνια μου ήταν πολύ αγχωτικό και ενώ δεν αγχώνομαι ποτέ όταν έχω την ευθύνη άλλων αγχώνομαι.

Δεν είμαι αυστηρή πιστεύω ότι όταν μιλάμε για κάτι τέτοιο είναι μία ενήλικη επιλογή, πληρώνουν δίδακτρα άρα δεν έχω λόγο να είμαι αυστηρή και είναι ένα ξεκαθάρισμα που κάνω από την αρχή. Εγώ θέλω να σας εμπνέω.Επειδή έχω και παιδιά και είμαι από τη φύση μου μητρικός άνθρωπος με ενδιαφέρει πολύ να τους κάνω να νιώθουν ασφάλεια» είπε.

Η συμμετοχή της στη θρυλική σειρά «Αναστασία» εκτόξευσε πίσω στα ΄90s τη φήμη της και γρήγορα αποχαιρέτησε την ιδιωτικότητα στην προσωπική της ζωή. Παρ΄όλα αυτά μπόρεσε και διαχειρίστηκε το βάρος της υπερπροβολής και δεν έχασε τον δρόμο της.

«Ήταν ένα σοκ γιατί όσο κάναμε τα γυρίσματα δεν είχα επαφή με τον αντίκτυπο που θα μπορούσε να έχει η σειρά. Όταν προβλήθηκε η σειρά έχασα σε μία νύχτα την ιδιωτικότητά μου, ήταν πολύ παράξενο να σε κοιτάνε όλοι στον δρόμο.

Στα 21 μου που δεν ήξερα καλά καλά ποια είμαι μού φορέθηκε ένα πράγμα που ήθελε διαχείριση. Νιώθω δυνατή για το πώς διαχειρίστηκα την κατάσταση νομίζω κατάφερα να το ισορροπήσω».

«Είναι ό,τι σημαντικότερο υπάρχει στη ζωή μου» απάντησε σε ερώτηση για τα παιδιά της και το πώς βιώνει τη μητρότητα.

«Μέσα από αυτή τη διαδικασία έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, έφτασα στα όριά μου, τέσταρα τις αντοχές μου και βγήκα πιο δυνατή και καλύτερος άνθρωπος» συμπλήρωσε.

Τέλος, για το #MeToo επεσήμανε ότι «βοήθησε ότι τα θέατρα ήταν κλειστά. Μπορεί κάποιες περιπτώσεις να είναι τρομακτικές αλλά δεν είναι πάρα πολλές αλλά πολύ σοβαρές. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και ίσως δεν βγουν ποτέ προς τα έξω και ίσως δεν έχει νόημα αυτό αλλά  πιο πολύ νόημα έχει να τιμωρηθούν άνθρωποι που έχουν εγκλιματίσει και να δημιουργηθεί ένα προηγούμενο και όλοι οι επίδοξοι παρενοχλητές να νιώθουν ότι δεν τους επιτρέπεται.

Ως έντονη προσωπικότητα που θα μπορούσε να χάσει εύκολα την ψυχραιμία του χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί δύο σεζόν μαζί.

Αλλάζοντας κλίμα δεν απέρριψε το σενάριο να τη δούμε κάποτε στο Survivor! «Ποτέ δεν ξέρεις» είπε.

Στο Εξομολογητήριο αποκάλυψε ότι της αρέσουν τρομερά τα όμορφα αντρικά χέρια! Αν ήταν άντρας για ένα 24ωρο, θα πήγαινε με όσες περισσότερες γυναίκες μπορούσε.

Το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι στη μέση του δρόμου…

Το επαγγελματικό φιλί που ξεχωρίζει από όλα είναι με τον Πέτρο Λαγούτη «γιατί υπήρχε και συναίσθημα».

Ήταν πάντα ανοιχτή στο να συγχωρήσει την απιστία και όσο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Άραγε ζηλεύει;