Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το χειρουργείο και η εξομολόγηση για τον Κώστα Πηλαδάκη
Ελλάδα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το χειρουργείο και η εξομολόγηση για τον Κώστα Πηλαδάκη

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το χειρουργείο και η εξομολόγηση για τον Κώστα Πηλαδάκη

Τι είπε για την επέμβαση που έκανε μέσα στην καραντίνα

Στο χειρουργείο εν μέσω καραντίνας βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για μια επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί. Η ίδια αποκάλυψε πως πριν ένα χρόνο έπαθε ρήξη χιαστού και τώρα με το lockdown αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει την επέμβαση στο πόδι της. Μιλώντας στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό και είπε πως αυτήν την περίοδο πρέπει να περπατά με πατερίτσες

«Είχα πάθει ολική ρήξη χιαστού πριν από έναν χρόνο. Οπότε τώρα, με το lockdown, που είχα ελεύθερο χρόνο, θεώρησα πως έπρεπε να γίνει η επέμβαση γιατί με περιόριζε πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να γυμναστώ, είχα πρόβλημα με τη δουλειά μου γιατί χρειάζεται να φοράω και τακούνια», είπε αρχικά.

Και συνέχισε πως ήδη νιώθει καλύτερα μετά το χειρουργείο: «Είμαι καλύτερα, αλλά κυκλοφορώ με πατερίτσα. Πρέπει καθημερινά να υποβάλλομαι σε φυσικοθεραπεία, ενώ για ένα διάστημα φορούσα και νάρθηκα. Ταλαιπωρούμαι ακόμα…»

Έπειτα, η Ναυσικά αποκάλυψε πως δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει ένα τέτοιο πρόβλημα: «Την πρώτη, μερική τότε, ρήξη χιαστού την είχα πάθει στα 15, που έπαιζα σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Μετά τον τραυματισμό, τέλος το σπορ, όπως κατάλαβες. Πέρσι, δε, που είχα πάει στη Μύκονο για δουλειά, εκεί που χρειάστηκε να κάνω ένα άλμα, έμεινα στον τόπο. Το πρόβλημα επανήλθε».

Τέλος, αναφερόμενη στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη και τη συγκατοίκησή τους είπε: «Είμαστε τέλεια, πάρα πολύ  καλά, συζούμε. Όλα είναι μια χαρά».