Νάνσυ Παραδεισανού: Η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, ο έρωτας της ζωής της και οι δραματικές ώρες που πέρασε στην καραντίνα
Ελλάδα

Νάνσυ Παραδεισανού: Η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, ο έρωτας της ζωής της και οι δραματικές ώρες που πέρασε στην καραντίνα

Νάνσυ Παραδεισανού: Η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, ο έρωτας της ζωής της και οι δραματικές ώρες που πέρασε στην καραντίνα

Όσα αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τελευταία καλεσμένη στο The2Night Show ήταν απόψε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Για τη στενή της σχέση με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε αρχικά η δημοσιογράφος αποκαλύπτοντας ότι τη συμβουλεύεται συχνά για προσωπικά της θέματα ενώ πάντα οι συζητήσεις τους της προκαλούν συγκίνηση.

“Συγκινούμαι πάρα πολύ όταν της μιλάω. Πάντα οι συζητήσεις που της κάνω είναι προσωπικές και πάντα συγκινούμαι. Και τώρα της λέω τα προσωπικά μου και με συμβουλεύει”.

Παράλληλα, παραδέχτηκε στον οικοδεσπότη της εκπομπής ότι αυτή η περίοδος τη βρίσκει πολύ καλά στα αισθηματικά της, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη με τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό της.

“Είναι η πρώτη φορά που έχω φάει μια τέτοια καψούρα”.

https://streamable.com/2cam25

“Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με έναν άνθρωπο. Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό. Όλες μου οι φίλες μου λένε ‘ακόμα για αυτόν λέμε;”

“Έχω κάνει ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου. Για να μου κεντρίσει κάποιος το ενδιαφέρον και να αφοσιωθώ είναι άθλος”.

“Εγώ φταίω γιατί είμαι στην κοσμάρα μου”.

Στη συνέχεια ομολόγησε ότι θα ήθελε να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια αλλά δεν βιάζεται προς το παρόν κάνοντας παράλληλα και χιούμορ:

“Θέλω να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά αλλά δεν με έχει αγχώσει καθόλου γιατί ξέρω ότι θα είμαι μια πάρα πολύ καλή μαμά και επειδή ξέρω ότι όταν αποφασίσω να παντρευτώ θα είμαι μια πάρα πολύ καλή σύντροφος πρέπει να αγχωθεί κάποιος για να με κατακτήσει”.

https://streamable.com/3edaa8

Οι γονείς της χώρισαν ενώ ήταν μικρή σε ηλικία αλλά χάρη στην ωριμότητα που αντιμετώπισαν το ζήτημα κατάφεραν να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα σε εκείνη και στον αδερφό της που υπεραγαπά.

Ακόμη, εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία στο παρελθόν και μάλιστα για μία ερωτική απογοήτευση που βίωσε ενώ χρειάστηκε να συμβουλευθεί ξανά ψυχολόγο την περίοδο της καραντίνας.

“Στην ψυχοθεραπεία με οδήγησε μια μεγάλη ερωτική απογοήτευση στα 21. Ήμουν στα πατώματα”.

https://streamable.com/3edaa8

“Πέρασα πολύ μεγάλο ζόρι. Τρελάθηκα όταν άκουσα ότι θα κλειστούμε στα σπίτια μας. Εκεί έπαθα κρίση πανικού. Το χειρότερο με εμένα ήταν ότι δεν με πίστευε κανένας. Έπρεπε να πείσω τους άλλους ότι δεν είμαι καλά. Επειδή με έχουν συνηθίσει να είμαι πάντα χαρούμενη, να είμαι πάντα στήριγμα για τους άλλους κανείς δεν με πίστευε”.

“Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου κόστισε”, συμπλήρωσε.

https://streamable.com/65j4j6

Πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια;

https://streamable.com/yvwjr7