Νάντια Μπουλέ: “Έμπλεκα με ανθρώπους που ήταν συναισθηματικά βάναυσοι”
Ελλάδα

Νάντια Μπουλέ: “Έμπλεκα με ανθρώπους που ήταν συναισθηματικά βάναυσοι”

Νάντια Μπουλέ: “Έμπλεκα με ανθρώπους που ήταν συναισθηματικά βάναυσοι”

"Ήθελα να χωρίσω και δεν μπορούσα" είπε μεταξύ άλλων

Στην κάμερα της “Φωλιάς των Κου Κου” μίλησε η Νάντια Μπουλέ.

Αναφέρθηκε στην εμπειρία της από την τηλεόραση (που δεν ήταν μάλλον ευχάριστη), αν θα παντρευτεί αλλά και για τις δύσκολες σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

“Έχω περάσει δύσκολα. Το χειρότερο ήταν που ήθελα να χωρίσω και δεν μπορούσα. Μου πήρε έναν χρόνο. Έμπλεκα με ανθρώπους που ήταν συναισθηματικά βάναυσοι, κάπως με ταλαιπωρούσαν συναισθηματικά. Σήμερα είναι κάτι που δεν θα το ανεχόμουν”, είπε.

Μίλησε και για υπερβολικές σκηνές ζηλοτυπίας που έχει ζήσει όπως να κάθεται να της λέει ο σύντροφός της “Γιατί κοίταξες τον πίσω; Σου αρέσει μάλλον, τον θέλεις;”.

Η δημοφιλής περφόρμερ παραδέχτηκε  ότι δεν της έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Από τον τωρινό της σύντροφο, Γιώργο Ισαάκ δεν περιμένει μονόπετρο “αφού το ξέρει ότι δεν θέλω”.

“Στην τηλεόραση υπάρχει ξεκάθαρα μεγαλύτερη ίντριγκα από το θέατρο. Έχω μεγαλύτερο άγχος στην τηλεόραση. Αν θες να πάθεις κατάθλιψη σε 3 δευτερόλεπτα, μπες στο Twitter την ώρα που έχεις κάνει μια εμφάνιση στην τηλεόραση. Σχολιάζουν από το πώς είναι το μαλλί σου μέχρι γιατί υπάρχεις. Δε μου αρέσει καθόλου να με βλέπω, δε μου αρέσει τίποτα” ενώ όπως είπε αν έπρεπε να διαλέξει μια δουλειά που πέρασε καλά αυτή θα ήταν με τη Ρούλα Κορομηλά.

https://streamable.com/4hiwh