Naomi Campbell – Liam Payne: Είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz;
Ελλάδα

Naomi Campbell – Liam Payne: Είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz;

Naomi Campbell – Liam Payne: Είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz;

«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά», λέει ο θυμόσοφος λαός και κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περίπτωση της Naomi Campbell με τον Liam Payne.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι δυο τους περνούν υπέροχα μαζί και βγαίνουν για δύο μήνες ενώ λέγεται ότι άλλαξαν μαζί χρόνο στη Γκάνα. Επίσης, αν παρατηρήσει κανείς τους λογαριασμούς τους στα social media θα δει τα σχόλια που ανταλλάσσουν.

Ο 25χρονος Lian Payne, που ψηφίστηκε ως ο Νούμερο 1 Influencer στο Twitter για το 2018, και η 48χρονη Naomi Campbell, που πάντα εκπλήσσει με τις τολμηρές εμφανίσεις της, έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα, σε συναυλία στο O2 του Λονδίνου. Επίσης, υπάρχουν φήμες ότι έκαναν μαζί και την αλλαγή του χρόνου σε ένα μεγάλο party στη Γκάνα.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας The Sun «ο Liam Payne φαίνεται να είναι τρελός μαζί της και να έχει χάσει το μυαλό του». «Είναι υπέροχη και πανέμορφη», λέει ο νεαρός σε άτομα του περιβάλλοντός του, ενώ «δεν μπορεί να πιστέψει πόσο τυχερός είναι που τη γνώρισε».

https://www.instagram.com/p/BsrEuEehQtE/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο τύπος άρχισε να ασχολείται με το νέο hot ζευγάρι, όταν είδαν τα σχόλια που αντάλλαξαν κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία. Η Naomi Campbell έσπευσε να τον πειράξει γράφοντάς του “Beautiful soul”. Οι fans δεν άφησαν ασχολίαστα όσα έγραψαν μεταξύ τους.

Το δεύτερο «κρούσμα» ήρθε σε φωτογραφία της Naomi Campbell που έδειξε το νέο της κούρεμα στην παρακάτω δημοσίευση.

https://www.instagram.com/p/BsyQC6ogtlD/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο Liam Payne σχολίασε “don’t give me those eyes”, δηλαδή «μην με κοιτάς με αυτά τα μάτια».

Οι followers και των δύο που έχουν καταλάβει πλέον το ειδύλλιό τους, δεν χάνουν ευκαιρία να σχολιάζουν κάτω από τις φωτογραφίες κάνοντας tag και τους δύο, αποκαλώντας τους Laomi.