Νάσος Παπαργυρόπουλος: Οι βουτιές του στη Μύκονο
Ελλάδα

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Οι βουτιές του στη Μύκονο

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Οι βουτιές του στη Μύκονο

Τράβηξε τα βλέμματα το καλογραμμωμένο σώμα του

Στη Μύκονο βρέθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο πρώην παίκτης του Survivor και του Nomad.

O γιος του Αργύρη Παπαργυρόπουλου εντυπωσιάζει κάθε φορά που εμφανίζεται στην παραλία καθώς είναι 1,93 και καλογυμνασμένος χάρη στα διάφορα είδη εκγύμνασης που ακολουθεί.

Έτσι και αυτή τη φορά, τράβηξε τα βλέμματα και του φωτογραφικού φακού που τον απαθανάτισε να βγαίνει από το νερό.

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε ένα διαφορετικό βίντεο από τη Μύκονο για να μας δείξει την άλλη πλευρά του νησιού, αυτό της παράδοσης που έχουν οι Κυκλάδες πέρα από τα πολύβουα μπαρ και τα πάρτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κι όμως, λίγο πέρα απ´ τα πολυτελή μαγαζιά και τους σύγχρονους ήχους , υπάρχει μια ιδέα βαθιά μπηγμένη στην καρδιά, που ο ξακουστός αγέρας του νησιού δεν μπορεί να ξεριζώσει. Παράδοση απ τον γηραιό στο δωδεκάχρονο μαθητή του, που παίζει με καμάρι και τους ντόπιους που χορεύουν και με δασκαλεύουν πως να βάζω τη χαρά μου σε βήματα. Ευχαριστώ για άλλη μια εμπειρία της ζωής . . . . #mykonos #greekislands #sunset #dancing #greekdance #greece #grecia #ellas #hellas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) στις

Η τελευταία φωτογραφία μάλιστα που επέλεξε να ανεβάσει από το νησί των ανέμων πριν αναχωρήσει για την Ικαρία είναι από ένα ιστορικό ξενοδοχείο του νησιού, το αγαπημένο του Αριστοτέλη Ωνάση όπως έγραψε.

Φωτογραφίες: NDP