Ναταλία Δραγούμη: «Από όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου ήθελα να τους μάθω το “όχι”»
Ελλάδα

Ναταλία Δραγούμη: «Από όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου ήθελα να τους μάθω το “όχι”»

Ναταλία Δραγούμη: «Από όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου ήθελα να τους μάθω το “όχι”»

Η ηθοποιός μίλησε για τους κινδύνους που ελλοχεύουν και πώς μίλησε η ίδια για αυτά τα θέματα στον γιο και την κόρη της

Θέματα μητρότητας και άλλα σχετικά απασχόλησαν τη Ναταλία Δραγούμη και τη Ζωή Κρονάκη στην κουβέντα που είχαν στην εκπομπή «Μαμάδες».

Η ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο που μιλάει στα παιδιά της για τα δύσκολα θέματα και για τους κινδύνους που μπορεί να συναντήσουν στη ζωή τους λέγοντας ότι είναι πάντα καλύτερο να είναι προετοιμασμένα από το να βρίσκονται σε άγνοια.

«Έχω ξεκινήσει από όταν ήταν πολύ μικρά και τους έλεγα “αν κάποιος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει θα το πείτε στη δασκάλα, σε εμάς και γενικά να έχετε την αίσθηση ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάτι, ήθελα να τους μάθω το “όχι” και πως να το αισθάνονται όταν δεν τους αρέσει κάτι».

Για το πώς νιώθει που έχει παιδιά στην εφηβεία απάντησε: «Η καλύτερη φάση είναι γιατί αισθάνεσαι ότι έχεις ενήλικους. Μπορείς να τους συμβουλευτείς. Πολλές φορές με τον γιο μου κάνουμε επαγγελματικές συζητήσεις. Το πρώτο πράγμα που με ρωτάει είναι “πόσα θα πάρεις”» ανέφερε γελώντας.

Με τον άνδρα της είναι μαζί 21 χρόνια. Άραγε υπάρχει «συνταγή» επιτυχίας για μία σχέση που κρατά γερά μέσα στον χρόνο;

«Δεν υπάρχει μυστικό, νομίζω υπάρχει timimg. Το βασικό συστατικό για ένα ζευγάρι νομίζω είναι ο πόθος», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο κατά πόσο δύσκολο είναι για μία γυναίκα να συνδυάσει το μεγάλωμα των παιδιών της και την καριέρα της:

«Συνδυάζεται αλλά υπάρχει τίμημα αλλά είναι λίγο αργά. Τώρα καταλαβαίνω τι έχασα. Αυτό που εισπράττω από τα παιδιά μου τώρα που είμαι μαζί τους, τώρα καταλαβαίνω πόση μεγάλη σημασία έχει για αυτά που είμαι σπίτι.

https://streamable.com/ueiegw