Ναταλία Δραγούμη: Η άγνωστη ιστορία της οικογένειάς της που θυμίζει τη «Λίστα του Σίντλερ»
Ελλάδα

Ναταλία Δραγούμη: Η άγνωστη ιστορία της οικογένειάς της που θυμίζει τη «Λίστα του Σίντλερ»

Ναταλία Δραγούμη: Η άγνωστη ιστορία της οικογένειάς της που θυμίζει τη «Λίστα του Σίντλερ»

Θα ασχολούνταν ποτέ με την πολιτική;

Μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στο κοινό φιλοξένησαν απόψε ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Η Ναταλία Δραγούμη, η ηθοποιός που έχει σημειώσει μεγάλη καριέρα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο, είπε πως για χάρη της καριέρας της έχασε πολλές στιγμές από το μεγάλωμα των παιδιών της, κάτι που μόνο τώρα συνειδητοποίησε.

Παραδέχτηκε πως της έχουν γίνει προτάσεις να κατέβει στην πολιτική και ενώ παλαιότερα απέκλειε το ενδεχόμενο τώρα η οπτική της έχει αλλάξει.

«Έλεγα δεν είμαι καθόλου για τέτοια. Από εδώ και πέρα αισθάνθηκα ότι οι πολίτες γινόμαστε πιο ενεργοί κάτι αλλάζει. Μπορεί επειδή μπήκα σε αυτή τη διαδικασία κάποια στιγμή να πω ναι σε μία πρόταση ενώ πριν το απέκλεια» δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει αυτή την περίοδο μαζί με τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Bernard Dichek με θέμα την οικογένειά της.

Το ντοκιμαντέρ εστιάζει σε ένα ζευγάρι την εποχή του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, τον Ισπανό διπλωμάτη, Χούλιο Παλένθια, που έσωσε με τη γυναίκα του, 28 οικογένειες Εβραίων, λίγο πριν οδηγηθούν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Η γυναίκα του Ισπανού διπλωμάτη, είναι η Ζωή Δραγούμη, θεία της Ναταλίας.

«Είναι μία πολύ ωραία σύμπτωση που έγινε γιατί αυτό ήταν το όνειρο ενός Ισραηλινού σκηνοθέτη για μία ιστορία που έγινε στον Β΄παγκόσμιο πόλεμο που έσωσε 28 εβραϊκές οικογένειες. Έχει μεγάλη ομοιότητα η ιστορία με τη λίστα του Σίντλερ. Και έπεσε πάνω μου ο σκηνοθέτης γιατί το ζευγάρι που έσωσε ρισκάροντας πολλά πράγματα, η γυναίκα είναι η θεία μου η αδερφή του παππού μου φίλιππου, που ήταν αδερφός του Ίωνα» είπε χαρακτηριστικά.

Περνώντας στα γεγονότα του #MeToo σχολίασε πως κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις αν και κανείς δεν περίμενε την έκταση των γεγονότων.

Η ίδια έχει πέσει θύμα παρενόχλησης όπως έχει εξομολογηθεί και στο παρελθόν, όταν ήταν 12 μόλις χρονών από στενό φίλο της οικογένειάς της.

Στην προσωπική της ζωή βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου και των παιδιών της.

Μοιράστηκε με τους οικοδεσπότες της το χρονικό της γνωριμίας τους και το πώς αποφάσισαν να κάνουν επόμενο βήμα στη σχέση τους, το οποίο ήρθε ανατρεπτικά, όταν ο Έντι Ρόμπερς αντί να της προσφέρει δαχτυλίδι της πρότεινε να κάνουν ένα κοινό τατουάζ.

Η ίδια κατέληξε να παντρευτεί στο δημαρχείο με φόρμα αφού δεν ήθελε με τίποτα να δώσει στόχο για να αποφύγει την παρουσία οποιουδήποτε φωτορεπόρτερ.

Τέλος, μίλησε και για την κοινή αγάπη που έχει με τον αγαπημένο της για τις μηχανές, την οποία δεν θα ήθελε ποτέ να κληρονομήσουν τα παιδιά της, αφού και μόνο στη σκέψη φοβάται και ανατριχιάζει.