Νατάσα Καλογρίδη: «Όταν ήμουν με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αναπαρήγαγαν λάθος την ηλικία μου, με συνέκριναν με τη Ζωή Λάσκαρη»
Ελλάδα

Νατάσα Καλογρίδη: «Όταν ήμουν με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αναπαρήγαγαν λάθος την ηλικία μου, με συνέκριναν με τη Ζωή Λάσκαρη»

Νατάσα Καλογρίδη: «Όταν ήμουν με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αναπαρήγαγαν λάθος την ηλικία μου, με συνέκριναν με τη Ζωή Λάσκαρη»

Αλλά δεν παραπονέθηκε, όπως εξομολογήθηκε

Μία εξομολόγηση καρδιάς για την απώλεια του πατέρα της, τα σχόλια που ακούστηκαν για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη σύγκριση με τη Ζωή Λάσκαρη έκανε η Νατάσα Καλογρίδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Γεννήθηκα στην Αυστραλία, ο πατέρας μου δούλευε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή και βρέθηκε για εκπαίδευση στο Σίδνεϊ, μαζί με τη μητέρα μου. Αργότερα, στα 15 μου, με τον αδελφό μου, επιστρέψαμε στην Αυστραλία μόνοι μας, όπου τέλειωσα το σχολείο & σπούδασα ενδυματολογία. Τον πάτερα μου τον έχασα όταν ήμουν έξι ετών και αυτό ήταν για μένα σταθμός, καθώς ήμουν πολύ δεμένη μαζί του. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι, η απώλεια του πάτερα μου βοήθησε στο να γίνουμε μία γροθιά η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ένα πρωί στα έξι μου ξύπνησα με κακό προαίσθημα, ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά, είδα τη θεία μου να μιλάει στο τηλέφωνο και μου είπε ψέματα. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε δυο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι, οδηγούσε και ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον έριξε σε κολόνα, έτσι έφυγε. Δεν είδα τη μητέρα μου να πενθεί, δεν έδειξε ποτέ μπροστά μας την οδύνη της για να μας προστατεύσει, για να μη νιώσουμε ανασφαλείς» αποκάλυψε.

Στην κηδεία του πατέρα της δεν πήγε. «Δεν πήγα, συνέχισα να του γράφω Γράμματα κάθε μέρα, τα οποία έδινα στο θείο μου για να τα πάει υποτίθεται στο νοσοκομείο. Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να θυμηθώ πως μάθαμε τελικά για το θάνατο του, πως μας το είπε η μητέρα μου, δεν το θυμάμαι. Θυμάμαι ότι έβλεπα στο δρόμο ανθρώπους που έμοιαζαν στον πάτερα μου και έβαζα τα κλάματα χωρίς να το λέω στη μητέρα μου. Τον πάτερα μου πάντα τον νιώθω εδώ, είναι γύρω μου, με προστατεύει! Η μητέρα μου είναι πολύ δυνατή γυναίκα, ένα παιδί απίστευτο, πολύ νέα είχε σχέση με τον Γιώργο Λούβαρη και έμεναν στον Πειραιά, ήταν η πρώτη της σχέση».

Αναφέρθηκε ακόμη στις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο αλλά και στη σύγκριση που την υπέβαλαν με τη Ζωή Λάσκαρη.

«Τότε που ζήσαμε το παρανάλωμα του πυρός με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν παραπονέθηκα, που όλοι έκαναν αναπαραγωγή της λανθασμένης ηλικίας μου. Έλεγαν τότε ότι γιόρταζα τα 55α γενέθλια μου επειδή το Wikipedia είχε γράψει ότι είμαι γεννημένη το 1963. Είχαμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις με τον Λυκουρέζο, το λύσαμε και βρέθηκε τελικά ότι υπάρχει ένα τύπος που αλλάζει την ημερομηνία γέννησης μου» είπε.

«Πρόλαβα να απολαύσω τη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κάνεις δεν έχει την ικανότητα να μου χαλάσει τη δίκη μου ιστορία. Δεν με ενόχλησε όταν γινόταν σύγκριση της εικόνας μου με εκείνη της Λάσκαρη, αν επηρεαζόμουν από αυτά θα σήμαινε ότι υπάρχει μεγάλο θέμα. Όταν τελειώνει μία σχέση καταφέρνω να έχω καλές σχέσεις».