Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Δείτε τους αγνώριστους πριν από 20 χρόνια!
Ελλάδα

Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Δείτε τους αγνώριστους πριν από 20 χρόνια!

Νατάσα Θεοδωρίδου – Παντελής Καναράκης: Δείτε τους αγνώριστους πριν από 20 χρόνια!

Κρατάει χρόνια αυτή η "κολώνια"!

Με αφορμή την αποψινή συνύπαρξή του επί σκηνής με την καλή του φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρώτη drive in συναυλία στη Γλυφάδα, ο Παντελής Καναράκης δημοσίευσε μία σπάνια φωτογραφία τους τραβηγμένη πριν από 2 δεκαετίες.

Στη λεζάντα του στιγμιότυπου ο γνωστός ηθοποιός αφηγείται το χρονικό της γνωριμίας τους και πώς έφτασαν να δεθούν τόσο πολύ μεταξύ τους:

” Σε ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή! Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατασα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυύ”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτές τις δυο φωτογραφίες τις χωρίζουν πάνω από δυο δεκαετίες. Σ ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή! Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατασα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυυ. Έτσι στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας! Και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά θα το περάσουμε γελώντας και θα το μοιραστούμε μαζί σας! Η ζωη είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ! @natasatheodoridou #drive #auto #friends #summer #gogo #volleyball #basketball #thanks ♥️♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kanarakis Pantelis (@kanarakispantelis_official) στις