Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απάντησε για το θέμα των unfollow με τον Γιώργο Θεοφάνους;
Ελλάδα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απάντησε για το θέμα των unfollow με τον Γιώργο Θεοφάνους;

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απάντησε για το θέμα των unfollow με τον Γιώργο Θεοφάνους;

Επιβεβαίωσε ή διέψευσε και τι μήνυμα έστειλε στον "παραπονούμενο" γείτονά της, Γιώργο Λιάγκα;

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε για το θέμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Instagram ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Θεοφάνους με τα αμοιβαία unfollow.

Η τραγουδίστρια δεν αρνήθηκε ότι υπήρξαν unfollow και έδωσε τη δική της απάντηση μιλώντας με τον Χάρη Λεμπιδάκη:

“Αυτά που είπες είναι η αλήθεια, έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα. Δεν θα απαντήσω για τον Γιώργο Θεοφάνους γιατί είναι ένα προσωπικό μου θέμα. Με τον Γιώργο μάς συνδέει μια 15ετία και επιτυχιών, είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος, ο οποίος γράφει πάρα πολύ καλά τραγούδια. Όλοι εμείς πήραμε τραγούδια του και λειτουργήσαμε ως δίαυλοι επικοινωνίας και τα πήγαμε στον κόσμο. Η ιστορία έχει γραφτεί, οι επιτυχίες ή μη έχουν γραφτεί. Εγώ λοιπόν κρατάω μόνο αυτό και όλα τα άλλα τα θεωρώ άτυχη στιγμή ενός ανθρώπου που δεν θα έπρεπε να το κάνει. Μόνο αυτό λέω προς τον Γιώργο, ότι δεν θα έπρεπε να το κάνει. Κρατάω όμως τα τραγούδια μας, τις υπέροχες συνεργασίες μας και όλο το άλλο το θεωρώ μια άτυχη στιγμή”.

https://www.instagram.com/tv/B–Njkwnz02/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Νατάσα απάντησε και στο παράπονο του Γιώργου Λιάγκα, που είχε εκφράσει από την εκπομπή του, ότι δεν του μιλάει.

“Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι. Γιώργο μου αγαπημένε, θα το πω τώρα ζωντανά, δε θυμάμαι ποτέ να τον είδα και να μην του μίλησα, εάν το έκανα ζητώ συγγνώμη αλλά μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν παρουσιαστή γιατί θεωρώ ότι είναι από τα φωτεινά κομμάτια της παρουσίασης -μου αρέσουν πάρα πολύ οι άνθρωποι που χειρίζονται σωστά την ελληνική γλώσσα και που έχουν γνώσεις και ο Γιώργος είναι ένας από αυτούς- οπότε δεν θυμάμαι να σε είδα και να μη σε χαιρέτισα, παρόλα αυτά ζητώ συγγνώμη. Τώρα βέβαια για άλλους λόγους δε χαιρετιόμαστε, μόλις φύγουν τα μέτρα θα χαιρετηθούμε, θα κάνουμε παρέα και θα βγάλουμε μια φωτογραφία για να αποδείξουμε το αντίθετο”, είπε.