Νένα Μεντή: «Το δέχομαι ότι έχω “ξινίλες” και στα νιάτα μου περισσότερο»
Ελλάδα

Νένα Μεντή: «Το δέχομαι ότι έχω “ξινίλες” και στα νιάτα μου περισσότερο»

Νένα Μεντή: «Το δέχομαι ότι έχω “ξινίλες” και στα νιάτα μου περισσότερο»

Η ηθοποιός αναφέρεται στην «ξινίλα» που λέει η ίδια ότι είχε όταν ήταν νεότερη

H Νένα Μεντή σε μία αφοπλιστική συνέντευξη στην Λένα Αρώνη και στο Art Week μίλησε για τον χώρο του θεάτρου λέγοντας ότι η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Επίσης, αναφέρεται στην «ξινίλα» που λέει η ίδια ότι είχε όταν ήταν νεότερη.

«Δεν είμαι το ευκολότερο κορίτσι του θεάτρου και δεν ήμουν ακόμα περισσότερο. Είχα μια “ξινίλα” που τη λέμε. Αλλά δεν πειράζει, δεν μπορεί ο άνθρωπος να είναι μόνο γλυκός. Το δέχομαι ότι έχω “ξινίλες” και στα νιάτα μου περισσότερο. Είναι κάτι δικό μου, δεν είναι κάτι που το φτιάχνω και το μιμούμαι.

Ο χώρος μας είναι ένας δύσκολος χώρος, κάθε χώρος είναι δύσκολος και έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Το θέατρο είναι αφημένο στην τύχη του. Αν θα βρούνε δουλειά οι ηθοποιοί, αν θα πληρωθούν. Κρέμονται όλα από μια κλωστή.

Δεν είναι αξιοκρατικός ο χώρος μας. Ξέρω πολλούς ηθοποιούς, πολύ καλούς, που δεν τους έκανε ένα τουκ να τους τουμπάρει, να γυρίσει ανάποδα το πράγμα, αυτό που λέω τύχη δηλαδή, και να παίξουν κάτι καταρχήν στην τηλεόραση. Ή να είναι σε κάποιο παρεάκι, γιατί η δουλειά μας έχει παρεάκια, σκηνοθετών, νέων ηθοποιών, προικισμένων, δεν λέω, αλλά έχει παρεάκια… που αλληλοπροωθούνται και αλληλουποστηρίζονται.

Αν δεν είσαι κάπου, έστω και με ένα τρίτο, τέταρτο ρόλο, δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου», είπε η ηθοποιός Νένα Μεντή.