Νίκος Αλιάγας: Απόλαυσε ήλιο και θάλασσα με τη σύντροφό του στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Ελλάδα

Νίκος Αλιάγας: Απόλαυσε ήλιο και θάλασσα με τη σύντροφό του στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Νίκος Αλιάγας: Απόλαυσε ήλιο και θάλασσα με τη σύντροφό του στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Στην Ελλάδα για διακοπές ο διεθνούς φήμης παρουσιαστής

Είναι γοητευτικός, με χαμηλό προφίλ και ζει την απόλυτη επιτυχία ως παρουσιαστής στη Γαλλία εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Νίκος Αλιάγας με την προσωπικότητά του κέρδισε τους Γάλλους κάνοντάς μας όλους υπερήφανους για την πορεία του. Ούτε εκείνος όμως ξεχνά την πατρίδα του.

Συνεχώς μιλά για την Ελλάδα και φυσικά με την πρώτη ευκαιρία την επισκέπτεται για να ξεκουραστεί και να συναντήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι βρέθηκε στη χώρα μας και φέτος για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του συνοδευόμενος από τη σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου.

Ο φακός του περιοδικού OK! τους εντόπισε την Τρίτη 26 Ιουλίου στον Αστέρα Βουλιαγμένης όπου έκαναν το μπάνιο τους.

Τρεις μέρες αργότερα ο Νίκος Αλιάγας βρέθηκε στο Πεντάγωνο έπειτα από πρόσκληση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατη- γού Κωνσταντίνου Φλώρου, με αφορμή τη συμμετοχή του στο 14ο podcast με τίτλο «Προσκλητήριο Φρουράς στους Προμαχώνες των Ελεύθερων Πολιορκημένων».

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν κοινή καταγωγή από το Μεσολόγγι, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν οι γονείς του παρουσιαστή. Πρόκειται για ένα ηχητικό αφιέρωμα στη Δεύτερη Πολιορκία της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, από τις 15 Απριλίου 1825 μέχρι τις 10 Απριλίου 1826, οπότε και πραγματοποιήθηκε η Ηρωική Έξοδος. Στις 29 Νοεμβρίου 2012 το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Αγάθη, και στις 5 Οκτωβρίου 2016 γεννήθηκε ο γιος τους Ανδρέας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ο Νίκος Αλιάγας επισκέφτηκε τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης νωρίς το πρωί της Κυριακής 31 Ιουλίου στην καθιερωμένη τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας από άγημα Ευζώνων.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν επιφυλάσσει αυξημένες υποχρεώσεις στον Νίκο Αλιάγα, καθώς πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση δύο talent shows, του The Voice και του Star Academy, που θα προβάλλονται από τη συχνότητα του TF1. H τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του στην Ελλάδα έγινε στο J2US του Νίκου Κοκλώνη, όπου συμμετείχε σε ένα live ως guest κριτής δίπλα στην ξαδέλφη του Μαρία Μπακοδήμου. Από τότε μάλιστα οι δύο άντρες έχουν κρατήσει επικοινωνία και δεν αποκλείεται να συνεργαστούν ξανά στο μέλλον.