Νίκος Κοκλώνης: «Αυτοί που έτρωγαν ψωμί χωρίς λόγο από εμένα, ήταν οι πρώτοι που με χτύπησαν. Ήμουν ένας γυμνός βασιλιάς»
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: «Αυτοί που έτρωγαν ψωμί χωρίς λόγο από εμένα, ήταν οι πρώτοι που με χτύπησαν. Ήμουν ένας γυμνός βασιλιάς»

Νίκος Κοκλώνης: «Αυτοί που έτρωγαν ψωμί χωρίς λόγο από εμένα, ήταν οι πρώτοι που με χτύπησαν. Ήμουν ένας γυμνός βασιλιάς»

Ο CEO της Barking Well Media μιλάει για εκείνους που του γύρισαν την πλάτη αλλά και γιατί τα κανάλια αποζητούν τις παραγωγές του

Ως «ένα μεγάλο παιδί» περιέγραψε ο Νίκος Κοκλώνης τον εαυτό του στη Διονυσία Ζαπατίνα και το podcast του Gossip Tv, ένα παιδί που μεγάλωσε στις συνοικίες του Πειραιά και έμαθε πολύ μικρός να εργάζεται σκληρά και να βασίζεται στις δικές του δυνάμεις.

Από τη σχολή εμποροπλοιάρχων έκανε στροφή 180 μοιρών με σπουδές στην ΑΣΟΕΕ, εργάστηκε σε τράπεζες και κάπου εκεί κατάλαβε ότι ήταν πλασμένος για έναν άλλο κόσμο, πιο «μαγικό» και ελεύθερο, που θα χωρούσε όλον του τον δημιουργικό «οίστρο».

Το «γύρισε» στις τηλεοπτικές παραγωγές και χωρίς μεγάλη προσπάθεια το κοινό, τον αγκάλιασε. Για πολλούς λόγους. Για την αυθεντικότητά του, τον εύθυμο αέρα που αποπνέει αλλά πολύ περισσότερο για το ότι μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας χωρίς περιστροφές.

Μεταξύ άλλων θυμήθηκε πόσο τον στενοχώρησε, όταν στα δύσκολα όλοι τον εγκατέλειψαν. Άνθρωποι που μέχρι πρότινος τον ακολουθούσαν κατά πόδας για να έχουν την εύνοιά του.

«Όλοι μου γύρισαν την πλάτη, όλοι αυτοί που έτρωγαν ψωμί χωρίς λόγο από εμένα, ήταν οι πρώτοι που με χτύπησαν. Με πείραξε πάρα πολύ ένιωθα μόνος μου ένα τίποτα που δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ την κατάσταση. Ήμουν ένας γυμνός βασιλιάς» παραδέχτηκε.

«Για 7 χρόνια προσπάθησα να ανέβω, και κανείς μας δεν πρέπει να τα παρατάει. Όλοι μου έλεγαν κανείς δεν θα σε αφήσει να ανέβεις». Εκείνος, όμως, τους διέψευσε όλους και επανήλθε δριμύτερος με το Celebrity Travel που του άνοιξε τις πόρτες της τηλεόρασης.

«Εγώ δεν έχω κόμπλεξ, από τον Πειραιά είμαι, κάνω τα πάντα. Δεν γεννήθηκα με δισεκατομμύρια. Μετά την Air Fast Tickets, ξεκίνησα με το Celebrity Travel, τώρα τι να βγάλεις από μια ταξιδιωτική εκπομπή; Εμένα μ΄άρεσε όμως. Φτάσαμε σήμερα η Barking Well να έχει τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές στην Ελλάδα».

«Όταν ήμουν στο Open, το ένιωσα σαν το σπίτι μου. Μεγάλωνα με το πάθος να βγούμε πρώτοι. Όταν έφυγα από το Open και έγιναν αυτά που έγιναν, τα οποία με πλήγωσαν ξεκίνησα να το βλέπω σαν δουλειά. Αλλά και πάλι επειδή παίρνω μέρος στο πρότζεκτ δεν κοιτάω το μπάτζετ, με ενδιαφέρει οι ποιότητα, οπότε φαίνεται ότι τα κανάλια το αντιλαμβάνονται κι έτσι παίρνω και περισσότερες δουλειές».

Ακούστε ολόκληρο το podcast εδώ.