Νίκος Κοκλώνης: «Για να “σκάσει” ο Κοκλώνης, θα σκάσει πρώτα το κανάλι»
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: «Για να “σκάσει” ο Κοκλώνης, θα σκάσει πρώτα το κανάλι»

Νίκος Κοκλώνης: «Για να “σκάσει” ο Κοκλώνης, θα σκάσει πρώτα το κανάλι»

Ο επιτυχημένος παραγωγός και ιδιοκτήτης της Barking Well Media μίλησε για τη χρυσή καριέρα αλλά και τις δυσκολίες στο The 2night Show

Μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τον Νίκο Κοκλώνη.

«Φαινόμενο», και αυτό γιατί μέσα σε μόλις λίγα χρόνια κατάφερε να εκτοξεύσει τις μετοχές τις εταιρείας παραγωγής του, με τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, που κοινό στοιχείο όλες έχουν την προτεραιότητα στον τηλεθεατή, την ψυχαγωγία του με προσοχή στη λεπτομέρεια και πάντα με σεβασμό.

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Barking Well Media έχουν «αλώσει» την τηλεοπτική αρένα με τον ίδιο να δοκιμάζεται και στον ρόλο του παρουσιαστή στο J2US με μεγάλη επιτυχία χάρη στην αυθεντικότητα που φέρει μπροστά στην κάμερα.

Εκείνος όμως κρατά χαμηλό προφίλ και δεν διστάζει να πει ανοιχτά πως δεν θεωρεί τον εαυτό του έναν καλό παρουσιαστή.

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για πολλές πτυχές της ζωής του αρχής γενομένης με το κεφάλαιο «επαγγελματικά».

Όλο αυτό το διάστημα πολλά είναι τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις παχυλές αμοιβές των ανθρώπων που απασχολεί και ο παραγωγός έδωσε την εξήγηση.

«Δεν παίρνουν πολλά, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, αυτοί πληρώνουν. Τα deal κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος για αυτό που έχω καταφέρει. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω παραγωγές να σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει να βλέπουμε μία παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση στο prime time και έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και όχι από την Ελλάδα. Εγώ έχω 100% Έλληνες, στην Barking Well τα 670 άτομα είναι όλοι Έλληνες».

«Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι εργολάβος, εκτελεί παραγωγές. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι» δήλωσε.

Οι «αντίπαλοί» του τον περιμένουν στην γωνία με τη σκέψη ότι κάποτε θα σκάσει η «φούσκα» του.

«Για να “σκάσει” ο Κοκλώνης, θα σκάσει πρώτα το κανάλι» απάντησε αφοπλιστικά.

Μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές με την AirFast Tickets αποκάλυψε πως ένα πράγμα είναι αυτό που τον έχει φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα και αυτό είναι ότι δεν αθετεί τον λόγο του ποτέ.

«Δεν είχα ούτε ευρώ. Όταν η AirFast Tickets δεν έβγαζε ούτε εισιτήριο, κράτησα όλο το προσωπικό και πληρωνόταν για έναν χρόνο. Δεν είχα να φάω σχεδόν αλλά είμαι εδώ που είμαι επειδή δεν αθετώ τον λόγο μου».