Νίκος Κοκλώνης: “Ήμασταν ένα βήμα πριν παρουσιάσω εκπομπή μαζί με τη Σάσα Σταμάτη και την Κατερίνα Ζαρίφη”
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: “Ήμασταν ένα βήμα πριν παρουσιάσω εκπομπή μαζί με τη Σάσα Σταμάτη και την Κατερίνα Ζαρίφη”

Νίκος Κοκλώνης: “Ήμασταν ένα βήμα πριν παρουσιάσω εκπομπή μαζί με τη Σάσα Σταμάτη και την Κατερίνα Ζαρίφη”

Η αποκάλυψη για το μεγάλο όνομα που τον "κρέμασε", το απίστευτο ποσό του πρώτου επεισοδίου του It's Showtime και το Just the 2 of Us

Στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής και τον Μαρίνο Βυθούλκα μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Μr Travel αποκάλυψε άγνωστες τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί από μεγάλα κανάλια αλλά και παρασκήνιο από τις αγαπημένες εκπομπές καθώς και τι ετοιμάζει στο Just the 2 of Us.

“Είναι ένα πολύ δυναμικό σόου, στο οποίο βλέπεις celebrities σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τους έχεις συνηθίσει, είναι διασκεδαστικό και πολύ ενδιαφέρον γιατί έχει το στοιχείο της έκπληξης. Το Just the 2 of Us έχει μια δυναμική που λείπει από την τηλεόραση αυτή την εποχή, οπότε περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε. Σε αυτό τον κύκλο θα διαγωνιστούν δεκατρία ζευγάρια, με τέσσερις κριτές στην επιτροπή μας» εξηγεί.

Tι απαντά για τα δεκάδες ονόματα που έχουν ακουστεί για την κριτική επιτροπή;

«Τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής δεν τα επιλέγει ο παρουσιαστής, αλλά το κανάλι, που κοιτάει όχι μόνο την επαγγελματική υπόσταση του καθενός, αλλά και τη χημεία που πρέπει να υπάρχει μεταξύ τους. Για τη μόνη που μπορώ να σου πω με σιγουριά πως θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή είναι η Άντζελα Δημητρίου. Την Άντζελα την πρότεινα εγώ για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς έχει μια μεγάλη πορεία στον χώρο του τραγουδιού και θεωρώ πως ύστερα από σαράντα χρόνια καριέρας είναι ένα εξαιρετικά δυνατό πρόσωπο για την κριτική επιτροπή. Στο backstage θα είναι η Βίκυ Κάβουρα και ως παίκτες ξέρω πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσουν η Χριστίνα Παππά και ο Τρύφωνας Σαμαράς» δηλώνει.

“Eίχα πρόταση από μεγάλο κανάλι, αλλά προτίμησα το Open”

«Το It’s Showtime μου λείπει πολύ γιατί το έβλεπα σαν ένα πάρτι όπου προσκαλούσα τους φίλους μου. Κάθε εβδομάδα ήταν ένα ατελείωτο πάρτι με τραγούδια, χορό και εκπλήξεις. Σκέψου πως ήδη είχα κάνει επαφές για να φέρω από τη νέα σεζόν καλεσμένες τη Rihanna και τη Rita Ora. Είχαν γίνει οι επαφές με τους μάνατζέρ τους και ήμουν έτοιμος να τους στείλω και προκαταβολές. Ακόμα ένα πρόσωπο που ήμουν σε διαπραγματεύσεις για να έρθει στο σόου ήταν και η Mariah Carey. Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω ότι στην πρεμιέρα πέρσι στην εκπομπή ήταν να έρθει καλεσμένη η Rita Ora, αλλά τελικά αποφασίσαμε να μας κάνει ποδαρικό η Pamela Anderson επειδή ήταν περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό. To αγάπησα το συγκεκριμένο σόου και είχα πρόταση από μεγάλο κανάλι για το It’s Showtime, αλλά προτίμησα να μείνω στο Open. Τη φετινή σεζόν το κανάλι μου πρότεινε να παρουσιάσω το Just the 2 of Us, έτσι δεν θα δούμε το It’s Showtime αυτή τη σεζόν»

Αποκάλυψε όμως και άγνωστο παρασκήνιο από τη συμπεριφορά καλλιτεχνών που προσκλήθηκαν για την εκπομπή του.

“Πολύ γνωστό όνομα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα στον χώρο της μουσικής είχε κανονιστεί να έρθει για να τραγουδήσει. Λίγο πριν από το γύρισμα, επικοινώνησαν με την παραγωγή και ζήτησαν ακόμα περισσότερα χρήματα για την ορχήστρα και τελικά δεν τα βρήκαμε. Ήταν κυριολεκτικά τελευταία στιγμή και οι μάνατζερ μου είπαν “Αν δεν δώσεις παραπάνω λεφτά, εμείς δεν ερχόμαστε”.

“Έχουν συμβεί πολλά που αν αποκαλύψω τα ονόματα θα γίνουν πρώτο θέμα παντού. Τη μεγαλύτερή μου απογοήτευση, όμως, την έζησα στο πρώτο επεισόδιο, που είχα καλεσμένους την Pamela Anderson, την Ελένη Φουρέιρα και τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Παρότι όλα ήταν τέλεια, την επόμενη μέρα το πρωί που είδα τα νούμερα απογοητεύτηκα. Σκέψου πως ενώ δεν πίνω αλκοόλ, έβαλα να πιω ουίσκι στις 7.30 το πρωί! Η εκπομπή είχε κάνει 7%. Ήταν το μικρότερο ποσοστό τηλεθέασης που έχω κάνει αυτά τα χρόνια. Φαντάσου πως το πρώτο επεισόδιο του It’s Showtime κόστισε 400.000 ευρώ. Ευτυχώς, τα νούμερα στα επόμενα επεισόδια έγιναν διψήφια», αποκαλύπτει.

“Ήμουν πάρα πολύ ψαρωμένος την πρώτη σεζόν του Celebrity Travel”

Το Celebrity Travel διανύει την τέταρτη και πολύ επιτυχημένη σεζόν του.

Ένας από τους πρώτους καλεσμένους ήταν και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

«Είναι φίλος μου και εκείνος που με βοήθησε στο κομμάτι της παραγωγής από τα πρώτα επεισόδια του Celebrity Travel το 2016. Έτσι έγινε και η πρώτη μας συνεργασία, καθώς τότε δεν γνώριζα τίποτα για το πώς πρέπει να στηθεί μια τηλεοπτική εκπομπή» λέει με ειλικρίνεια.

“Δεν ήταν ο Νίκος Κοκλώνης στις πρώτες εκπομπές. Ήταν ένας σοβαρός παρουσιαστής που δεν έκανε καθόλου πλάκα. Με λίγα λόγια, ένας άλλος άνθρωπος. Ήμουν πάρα πολύ σφιγμένος και ψαρωμένος την πρώτη σεζόν. Δεν θα ξεχάσω, όμως, ποτέ το ταξίδι που έκανα με τη Ζωή Λάσκαρη στην Ιορδανία. Ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και αισθάνομαι τυχερός που τη γνώρισα … Έχω βρει πια τα πατήματά μου και είμαστε μια σταθερή ομάδα που όταν φεύγουμε για γυρίσματα, αισθανόμαστε σαν μαθητές που πηγαίνουν πενθήμερη εκδρομή! Δεν νιώθω πως πηγαίνω για δουλειά, αλλά βόλτα με τους φίλους μου”.

https://www.instagram.com/p/BR54amLjvNq/?utm_source=ig_web_copy_link

Το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο

Ο Νίκος αποκάλυψε ότι στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Celebrity Travel καλεσμένοι θα είναι ο trapper YPO, η Άντζελα Δημητρίου και ο Κώστας Καραφώτης.

“Θα είναι ένα επεισόδιο μαζί με την ομογένεια της Νέας Υόρκης, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, θα γίνει χαμός! Θα είναι ένα ελληνικό γλέντι σε όλο του το μεγαλείο. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα θα κάνω τα γυρίσματα για το Open New Year, που θα είναι η εκπομπή-ρεβεγιόν με την οποία θα υποδεχτούμε το νέο έτος. Και σε αυτή την εκπομπή ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις».

https://www.instagram.com/p/B4TAusVjZ4e/?utm_source=ig_web_copy_link

Η πρόταση του ΑΝΤ1

«Μου αρέσει να κάνω σόου. Κάποια στιγμή, μου είχαν προτείνει να κάνω πρωινό το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, είχαμε βρεθεί σε αρκετά ραντεβού με τον Γιάννη Λάτσιο, που ήταν τότε διευθυντής προγράμματος στο κανάλι, και ήμασταν ένα βήμα πριν παρουσιάσω εκπομπή μαζί με τη Σάσα Σταμάτη και την Κατερίνα Ζαρίφη. O τίτλος που είχαμε σκεφτεί ήταν Follow Us . Τελικά, αυτή η εκπομπή δεν έγινε ποτέ, γιατί έφυγε ο Γιάννης από τον ΑΝΤ1» αποκαλύπτει.

“Όταν πάρω κάτι πραγματικά απόφαση, γίνομαι στρατιώτης”

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Κοκλώνης έχει “χτίσει” ένα καλογυμνασμένο σώμα.

«Επειδή κάποια στιγμή έγινα παχύσαρκος, αποφάσισα να αλλάξω ριζικά την εικόνα μου και να ασχοληθώ ενεργά με τη γυμναστική, η οποία ήταν για πολλά χρόνια εχθρός μου. Γραφόμουν στα γυμναστήρια και δεν πήγαινα ποτέ. Θυμάμαι ότι κάποτε είχαμε γραφτεί μαζί με τον Τρύφωνα Σαμαρά για να πηγαίνουμε μαζί. Όντως πηγαίναμε και αντί να κάνουμε βάρη, καθόμασταν στο μπαρ, πίναμε καφέ και βλέπαμε του άλλους που έκαναν γυμναστική. Απελπιστική κατάσταση! Όμως όταν πάρω κάτι πραγματικά απόφαση, γίνομαι στρατιώτης. Η πρώτη που με έβαλε σε αυστηρό πρόγραμμα ήταν η Πηγή Δεβετζή. Από ένα σημείο και μετά, η γυμναστική έγινε για μένα τρόπος ζωής».

https://www.instagram.com/p/BnJ60lHH4L1/?utm_source=ig_web_copy_link

Τρόπος ζωής όμως είναι πλέον για εκείνον και τα ταξίδια.

 «Δεν μπορώ να μένω για πολύ στην Αθήνα. Βαριέμαι. Το σπίτι μου το αγαπάω, αλλά έχω μάθει να ταξιδεύω. Τα ταξίδια δεν είναι μόνο τρόπος ζωής, αλλά και τροφή για σκέψη. Πέρα από συναρπαστικές εικόνες και διαφορετικές κουλτούρες, σε βοηθούν να βλέπεις την ίδια τη ζωή με άλλο μάτι. Βλέπεις πιο καθαρά. Επίσης, σε βοηθούν να αποφορτίζεσαι, σε εμπνέουν και σε κάνουν πιο δημιουργικό, σκέφτεσαι νέους τρόπους για να καταφέρεις να κάνεις το επόμενο βήμα, αυτό που θα σε πάει ακόμα πιο μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής. Αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που έχω γυρίσει τον κόσμο. Ήταν ένα χόμπι που κατάφερα να το κάνω επάγγελμα, οπότε νιώθω διπλά τυχερός».

https://www.instagram.com/p/BYYkWIFgymC/?utm_source=ig_web_copy_link