Νίκος Κοκλώνης: «Όταν τα έχασα όλα ήμουν τόσο ερωτευμένος που δεν με ένοιαζαν τα χρήματα…»
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: «Όταν τα έχασα όλα ήμουν τόσο ερωτευμένος που δεν με ένοιαζαν τα χρήματα…»

Νίκος Κοκλώνης: «Όταν τα έχασα όλα ήμουν τόσο ερωτευμένος που δεν με ένοιαζαν τα χρήματα…»

Η έκπληξη που του έκαναν στο στούντιο του «Καλοκαίρι #Not»

“Ποδαρικό” στη νέα εκπομπή του OPEN δεν θα μπορούσε να κάνει κανένας άλλος εκτός από τον ένα και μοναδικό Νίκο Κοκλώνη.

Ο παραγωγός και οικοδεσπότης του Just The 2 Of Us μίλησε για τα “χρυσά χρόνια” της AirFastTickets, για την περίοδο κατάθλιψης που βίωσε αλλά και για το πώς κατάφερε να ορθοποδήσει ξανά βασιζόμενος μονάχα στις δικές του δυνάμεις.

“Ξεκίνησα από τον Πειραιά από μία κανονική οικογένεια. Δεν μου έλειπε τίποτα αλλά είχαμε και τα κανονικά προβλήματα. Όταν έκανα την AirFastTickets αυτό απογειώθηκε. Κάποια στιγμή έφτασα να κάνω 5.000.000€ τζίρο την ημέρα”.

“Πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, ένιωθα ότι είμαι ο Θεός. Έλεγα ‘ποιος μπορούσε να με χτυπήσει εμένα μετά από 150.000.000€ τζίρο τον μήνα;’ 1.700 προσωπικό σε όλο τον κόσμο. Στα όπα – όπα. Μόλις τα έχασα όλα ήταν πολύ δύσκολο. Όχι το να ισορροπήσω μέσα μου το τι θα γίνει με την εταιρεία αλλά πώς θα διαχειριστώ τους δικούς μου και τους αγαπημένους μου που έπρεπε να τους πω – γιατί δεν πίστευαν – ότι δεν έχω κρύψει τα λεφτά μου κάτω από μαξιλάρια και στρώματα αλλά πραγματικά δεν έχω. Προσπάθησα να τα καταφέρω μόνος μου”.

“Ήμουν ερωτευμένος φουλ και αυτό με κράτησε. Τα είχα χάσει όλα, δεν είχα ούτε για εισιτήριο αλλά δεν με ένοιαζε γιατί ήμουν τόσο ερωτευμένος. Τι να μου έκαναν τα λεφτά;”.

“Αφού περνάω μία φάση κατάθλιψης, παχαίνω, αδυνατίζω είπα ότι δεν πρέπει να το βάλω κάτω. Στο κάτω – κάτω της γραφής τα είχα και χτες; Μόνος μου τα έκανα μόνος μου θα τα ξανακάνω”, συμπλήρωσε.

Τέλος, ο λαμπερός παρουσιαστής έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα αισιοδοξίας προς όλον τον κόσμο που αντιμετωπίζει δυσκολίες λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Παιδιά, μπορεί να μην έχετε πολλά χρήματα, μπορεί να μην έχετε σήμερα ό,τι σας λείπει και δεν είστε ολοκληρωμένοι αλλά και; Μία ζωή την έχουμε και είναι ρόδα, γυρίζει. Μην το βάζετε κάτω, είναι πολύ σημαντικό. Σας το λέω εγώ που έχω καεί”. 

https://streamable.com/n80szj

Περνώντας στο κεφάλαιο J2US δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις αναποδιές… που αντιμετώπισε στο πρώτο του live, τις οποίες και ξεπέρασε με δεξιοτεχνικούς χειρισμούς που θα ζήλευε και ο πιο έμπειρος παρουσιαστής.

Ποιον ή ποια θεωρεί την καλύτερη φωνή στο J2US;

https://streamable.com/0xde1k

Και κάπως έτσι, εισέβαλε στο στούντιο ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος με συντροφιά μιας κιθάρας τραγούδησε στον Νίκο Κοκλώνη ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια.

https://streamable.com/y8d5o2

Δεν άργησε, όμως, να τον ακολουθήσει και η λαμπερή ντάμα του, Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μπήκε με το δεξί στην πρεμιέρα της εκπομπής κρατώντας γλυκά!

https://streamable.com/e0gy0y