Νίκος Κοκλώνης: Ποιες αποκαλύψεις έκανε λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Just The 2 Of Us;
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: Ποιες αποκαλύψεις έκανε λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Just The 2 Of Us;

Νίκος Κοκλώνης: Ποιες αποκαλύψεις έκανε λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Just The 2 Of Us;

Τα spoilers κατευθείαν από την πηγή!

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης που έδωσε σπαρταριστά spoilers για το μουσικό show του Just The 2 Of Us λίγες ώρες πριν από την έναρξή του.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο πιο αυστηρός κριτής που θα δούμε απόψε είναι… η Δέσποινα Βανδή, καθώς είναι η μόνη επαγγελματίας του χώρου με κατάλληλες γνώσεις για να κρίνει την τοποθέτηση φωνής των ζευγαριών, αν και ο κριτής που φοβούνται περισσότερο οι παίκτες είναι ο Σταμάτης Φασουλής…

Ακόμη, εξέφρασε την έκπληξή του για τις φωνητικές δυνατότητες της Βίκυς Χατζηβασιλείου, δίνοντας μας και ένα spoiler για τη συμμετοχή της απόψε.

“Οι κριτές είχαν άλλη άποψη… Οι κριτές ήταν λίγο αυστηροί. Δεν ξέρω είχαν κουραστεί;”, είπε γελώντας.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι η εξαιρετική εμφάνιση της Χριστίνας Παππά τον έκανε να ντραπεί και να αναρωτιέται τι πήγε λάθος στη συνεργασία τους στο Magava Tout!

Αναφέρθηκε και στη διαδικασία με την οποία επιλέχθηκαν οι διαγωνιζόμενοι, όπου αν και έκανε τις δικές του προτάσεις, το BBC ήταν ο τελικός κριτής για το ποιος θα συμμετείχε εν τέλει.

https://streamable.com/kw7o6

Η Σίσσυ τον ρώτησε αμέσως μετά και για την πρόσφατη κόντρα του με την Τίνα Μεσσαροπούλου, όπου εξήγησε για ακόμη μια φορά πως αυτό που τον ενόχλησε ήταν η εμπάθεια που υπέβοσκε στα σχόλιά της και όχι η κριτική αυτή καθ΄αυτή.

Μάλιστα, η γόνιμη κριτική είναι ένα στοιχείο που αποζητά από το περιβάλλον του, έτσι ώστε να γίνεται καλύτερος και να γλιτώνει από κακοτοπιές.

https://streamable.com/79num

“Απασφάλισα… Είχα πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω σε καμία κριτική, αλλά έθιξε ουσιαστικά εμένα και 160 οικογένειες που δουλεύουν για μένα και την παραγωγή του Just The 2 Of Us”.

“Αυτό που με πείραξε με την Τίνα είναι που ασχολήθηκε με το παραγωγικό κομμάτι. Τι είσαι η ΣΔΟΕ;”, είπε αστειευόμενος.

Μάλιστα, δήλωσε έτοιμος να απαντήσει στα όποια τυχόν σχόλια γίνουν από την άλλη πλευρά με τη νέα βδομάδα.

https://streamable.com/igx1p