Νίκος Κοκλώνης: Το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε μέσα από την καραντίνα
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: Το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε μέσα από την καραντίνα

Νίκος Κοκλώνης: Το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλε μέσα από την καραντίνα

Όλοι χρειαζόμαστε λίγη εμψύχωση αυτές τις ώρες

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του Mr. Travel, καθώς η μεγάλη του αγάπη για τα ταξίδια τον έχει κάνει να γυρίσει όλον τον κόσμο.

Ωστόσο, μπροστά στο ξέσπασμα της πανδημίας έβαλε και ο ίδιος μια ανάπαυλα στις εξορμήσεις του, μένοντας στο σπίτι με σκοπό από την πλευρά του τουλάχιστον να σπάσει την “αλυσίδα” μετάδοσης του Covid-19.

Από τη θέση, λοιπόν, ενός ανθρώπου που θυσίασε μια από τις αγαπημένες του συνήθειες, προέτρεψε όλους μας να παραμείνουμε στην ασφάλεια του σπιτιού μας και να κάνουμε υπομονή μέχρι να κοπάσει η επιδημία που δοκιμάζει την ανθρωπότητα.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έστειλε μια “ανάσα” αισιοδοξίας σε όλον τον κόσμο, περιγράφοντας τις όμορφες μέρες που μας περιμένουν το φετινό καλοκαίρι μόλις ξεφύγουμε από τον κίνδυνο, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως για να πραγματοποιηθεί αυτό θα πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα πρόληψης μέχρι το τέλος.

“Μένουμε σπίτι, είμαστε υπεύθυνοι και προσπαθούμε να την παλέψουμε …Η επιδημία στην Ελλάδα φαίνεται σαν να έχει βάλει κάποιο φρένο χαίρομαι που δεν υπάρχει αύξηση στα κρούσματα ,κερδίσαμε χρόνο, δεν μπορώ να πω όμως ότι έχει κερδηθεί ο αγώνας ενάντια στον κορονοϊό .Τα μέτρα δεν πρέπει να χαλαρώσουν γιατί η μετάδοση θα αυξηθεί όπως και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων .Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο είναι όμως απαραίτητο να μείνουμε σπίτι και να τηρήσουμε τα μέτρα . Λίγο υπομονή και πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα μπορούμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα να διασκεδάζουμε και να γελάμε χωρίς το άγχος της επιδημίας του κορονοϊού . #μένουμεσπίτι”, ήταν η λεζάντα που συνόδευε το βίντεο του παρουσιαστή.

https://www.instagram.com/p/B-UiwU0jnWX/?utm_source=ig_web_copy_link