Νίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα συμπαράστασης στους “ήρωες” που πολεμούν τον κορονοϊό
Ελλάδα

Νίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα συμπαράστασης στους “ήρωες” που πολεμούν τον κορονοϊό

Νίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα συμπαράστασης στους “ήρωες” που πολεμούν τον κορονοϊό

Ποιες συμβουλές έστειλε σε όσους θέλουν να επενδύσουν στο χρηματιστήριο;

Το δικό του μήνυμα για τα όσα βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Mr. Travel αρχικά θυμήθηκε τα υπέροχα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει σε όλο τον πλανήτη πριν ξεσπάσει η πανδημία και “πνίξει” τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα έστειλε και το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους “ήρωες” κάθε ειδικότητας που δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια του ιού.

Παράλληλα, μας προέτρεψε να ακολουθήσουμε τους κανόνες και τα μέτρα της κυβέρνησης για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το μήνυμά του:

“Ήταν εκείνες οι εποχές που ταξιδεύαμε χωρίς περιορισμό, διασκεδάζαμε χωρίς άγχος, αλλά και ερωτευόμασταν την κάθε στιγμή χωρίς να προβληματιζόμαστε για την υγεία.

Τώρα θέλω να πιστεύω ότι όταν όλα αυτά τελειώσουν, όλοι θα είμαστε διαφορετικοί, γιατί η υγεία μας είναι πάνω από όλα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ, όπως επίσης δεν πρέπει να ξεχάσουμε την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι αστυνομικοί αλλά και ολόκληρη η πολιτεία.

Εμείς πρέπει να μείνουμε σπίτι καλύτερα προαιρετικά παρά να έρθουν τα χειρότερα, έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε εμάς αλλά και τους ηλικιωμένους που τόσο μας στήριξαν και μας αγαπάνε”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ήταν εκείνες οι εποχές που ταξιδεύαμε χωρίς περιορισμό , διασκεδάζαμε χωρίς άγχος ,αλλά και ερωτευόμασταν την κάθε στιγμή χωρίς να προβληματιζόμαστε για την υγεία .Τώρα θέλω να πιστεύω ότι όταν όλα αυτά τελειώσουν, όλοι θα είμαστε διαφορετικοί, γιατί η υγεία μας είναι πάνω από όλα και αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ , όπως επίσης δεν πρέπει να ξεχάσουμε την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν οι γιατροί , οι νοσηλευτές , οι αστυνομικοί αλλά και ολόκληρη η πολιτεία .Εμείς πρέπει να μείνουμε σπίτι καλύτερα προαιρετικά παρά να έρθουν τα χειρότερα , έχουμε υποχρέωση να προστατέψουμε εμάς αλλά και τους ηλικιωμένους που τόσο μας στήριξαν και μας αγαπάνε .! @vkikilias 👏 @ptsiordas 👏 @visitgreecegr .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) στις

Οι επενδυτικές συμβουλές

Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε και μερικές χρηματιστηριακές συμβουλές σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους που θέλουν να “παίξουν”.

Μάλιστα, αποκάλυψε ποιες είναι οι τρεις εταιρίες που πρόκειται να επενδύσουν σε αναπνευστήρες και αναμένεται να ανέβουν στο χρηματιστήριο!

https://streamable.com/vfwb6

https://streamable.com/d6iu6

https://streamable.com/d7b2w