Νίκος Μουτσινάς: Απαντά στη δήλωση της Μαλέσκου για το «Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν»
Ελλάδα

Νίκος Μουτσινάς: Απαντά στη δήλωση της Μαλέσκου για το «Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν»

Νίκος Μουτσινάς: Απαντά στη δήλωση της Μαλέσκου για το «Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν»

Ενοχλήθηκε από αυτά που είπε η παρουσιάστρια;

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν καλεσμένος χθες πριν από την πρεμιέρα του στο «Καλό Μεσημεράκι» στη ραδιοφωνική εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Έλενας Κώνστα Number 1 Radioshow.

Ο παρουσιαστής που έχει αναλάβει να βάζει χρώμα στα μεσημέρια μας τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει πολλά κρυφά «ταλέντα» και προσωπικότητες μέσα από τη σάτιρά του, ανάμεσά τους και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι σχεδόν καθημερινές αναφορές σε εκείνη ως τη νέα «Μενεγάκη της Κρήτης» την έκαναν αναμφισβήτητα γνωστή στο ευρύ κοινό με αποτέλεσμα σήμερα να έχει τη δική της εκπομπή μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Όμως, η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της ξεκαθάρισε πως δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν καθώς ό,τι έχει καταφέρει ως τώρα το πιστώνει μονάχα στον εαυτό της.

Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς ρωτήθηκε από το ραδιοφωνικό δίδυμο για τη δήλωση της παρουσιάστριας και το αν τον ενόχλησε η κατά πολλούς «αχαριστία» της.

«Αυτά είναι πολύ πάρα-δώσε και πολύ της στιγμής. Δεν ξέρω αν ευθύνομαι εγώ ακριβώς για το ότι έχει η Ιωάννα εκπομπή στον ΣΚΑΪ, επειδή σχολιάζω πάρα πολλά πρόσωπα στη Χρυσή Τηλεόραση και δεν έχουν πάρει όλα εκπομπή. Εγώ έκανα αυτό που ήθελα να κάνω για την εκπομπή μου και από εκεί και πέρα το κανάλι, έκανε ότι ήθελε για το κανάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

-Ένιωσες κάπως με τη συγκεκριμένη απάντηση της Ιωάννας;

«Δεν είχα ανοίξει λογαριασμό για να αισθανθώ κάπως. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να σχολιάζω ένα πρόσωπο στη Χρυσή Τηλεόραση. Σχολιάζω πάρα πολλά, άρα δεν περιμένεις και κάτι. Δεν το κάνεις επειδή περιμένεις κάτι. Άμα περιμένεις κάτι από τους άλλους, είσαι ήδη χαμένος. Γιατί, έχεις δώσει τη δύναμή σου στον άλλον και άμα δεν σου δώσει αυτό που θέλεις, αισθάνεσαι αδύναμος».

-Φαντάζομαι, το ρωτάει σε αντιδιαστολή π.χ. με την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είχε δηλώσει πως χρωστάει πολλά π.χ. στον Θέμο Αναστασιάδη.

«Κοίταξε να δεις, έχει να κάνει με το τι πιστεύεις για τον εαυτό σου και το πόσο έχεις ανδρώσει τον εαυτό σου να είναι δυνατός και το πως θέλεις να πλασαριστείς. Είναι πολύ προσωπική υπόθεση όλο αυτό. Δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ δεν περίμενα κάτι. Γενικά δεν περιμένω κάτι. Άμα έρθει, ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ πολύ, άμα δεν έρθει ευγνωμοσύνη πάλι, μεγάλη μου χαρά. Δεν ανοίγω παρτίδες. Είναι η αλήθεια. Χειριζόμαστε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ τον δικό μου, η Ιωάννα τον δικό της, εσύ τον δικό σου, η Έλενα τον δικό της. Δεν έχει να κάνει με εμένα αυτό το πράγμα. Δεν αισθάνθηκα κάτι».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής: