Νίκος Μουτσινάς: “Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί”
Ελλάδα

Νίκος Μουτσινάς: “Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί”

Νίκος Μουτσινάς: “Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί”

Όσα αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Πρώτος καλεσμένος στο The2NightShow ήταν απόψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ανατρεπτικό ήταν ο ξεκίνημα της συνέντευξής του, καθώς τα πειράγματα του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν άφησαν σε ησυχία τον παλιό του συνεργάτη.

Στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην πρωινή ζώνη ο οικοδεσπότης του “Καλό Μεσημεράκι” απάντησε αρνητικά, αν και άφησε ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι μιας και δεν επιθυμεί να είναι απόλυτος στη ζωή του.

“Δεν θα ξαναγυρνούσα στο πρωινό. Τα ‘ξανά’ και τα ‘ποτέ’ είναι λίγο βαρετά. Δεν νομίζω ότι με θέλει το πρωί”, είπε.

Όσον αφορά στα γεγονότα της πανδημίας ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε:

“Η τρομολαγνεία ήταν στο έπακρο, γιατί η τηλεόραση τάραξε πάρα πολύ, γιατί αγαπάμε αυτό το τρομερό το ‘θα πεθάνουμε όλοι'”.

https://streamable.com/cy4o3h

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η επιτυχημένη του παράσταση “η Βερβερίτσα” δεν θα συνεχιστεί του χρόνου ενώ σχολίασε και πώς βίωσε το κλείσιμο των θεάτρων.

“Ανακοινώθηκε οπότε όλα έμειναν σε ένα πάγωμα του χρόνου. Το ανακαινισμένο ‘Λαμπέτη’ έγινε θρίλερ, στοιχειωμένο ‘Λαμπέτη’. Τώρα μαζέψαμε τα πράγματα. Ήταν πολύ απότομο δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον κόσμο που δουλέψαμε”.

https://streamable.com/185hal

Αμέσως μετά οι δύο καλοί φίλοι, έπαιξαν και το γνωστό παιχνίδι για το πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλον με τη βοήθεια του Νίκου Ράπτη.

https://streamable.com/59wzvf

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, ομολογώντας ότι έχει κάνει κινήσεις για τη διαδικασία της υιοθεσίας.

“Έχω κάνει κινήσεις για να υιοθετήσω ένα παιδί”.

“Έχει πολύ διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης. Βέβαια, έχω κάνει τα ραντεβού να μάθω τι χρειάζεται. Εξετάσεις με γιατρούς, υγείας για να πας να το καταθέσεις”.

“Αν μπεις στη διαδικασία να υιοθετήσεις ένα παιδί σου κάνουν σεμινάρια. Θα έπρεπε όλοι οι γονείς να τα περνάνε”.

https://streamable.com/um6zue