Νίκος Μουτσινάς – Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης;
Ελλάδα

Νίκος Μουτσινάς – Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης;

Νίκος Μουτσινάς – Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης;

Το δημοσίευμα της Espresso που έσκασε σαν «βόμβα» - Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου;

Σαν «βόμβα» έσκασε το δημοσίευμα της Espresso που αναφέρει πως ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Η πολύχρονη φιλία των δυο παρουσιαστών φαίνεται πως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια, η φιλία τους, όμως, δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί και πολλοί συνέδεσαν αυτήν την επιθυμία με την κίνηση για το σύμφωνα συμβίωσης.

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν η υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη ισχύει, αλλά ανέφερε: «Είναι δυο άνθρωποι που θα το κρατούσαν για τον εαυτό τους. Μπορεί να είναι για πολλούς λόγους Το σύμφωνο εξυπηρετεί σε πολλά νομικά ζητήματα».

https://streamable.com/8x4yjv