Νίκος Ορφανός: Όσα είπε για την υιοθεσία που τελικά δεν προχώρησε
Ελλάδα

Νίκος Ορφανός: Όσα είπε για την υιοθεσία που τελικά δεν προχώρησε

Νίκος Ορφανός: Όσα είπε για την υιοθεσία που τελικά δεν προχώρησε

Πώς κρίνει την ενασχόλησή του με την πολιτική;

Τον Νίκο Ορφανό φιλοξένησε σήμερα στην εκπομπή φλΕΡΤ η Νάντια Κοντογεώργη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα πάντα. Για τη συμμετοχή του στην «Τούρτα της μαμάς», για την ενασχόληση με τα κοινά και για τη διαδικασία της υιοθεσίας που ήθελε κάποτε να ξεκινήσει αλλά δεν προχώρησε.

«Μπήκα στην πολιτική με ρομαντισμό, με ανιδιοτέλεια, με άγνοια κινδύνου σε μία πολύ ταραχώδη, πολωμένη περίοδο για όλους μας. Όσο άντεξα ήμουν βουλευτής. Δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο χωρίς περιουσίες από πίσω του να κάνει μία τόσο εύθραυστη δουλειά που ξαφνικά παίρνοντας μία θέση δυσαρεστεί κάποιους που τον θαυμάζουν».

https://streamable.com/4myijb

Ακόμη, μίλησε και για τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής του ως πατέρας. Καθημερινά μαζί με τον γιο του ανακαλύπτουν μαζί τον κόσμο, μία ευκαιρία για εκείνον να γίνει όπως τονίζει ένας καλύτερος άνθρωπος.

«Ξαναγίνομαι παιδί, το να γίνεις γονιός είναι η τελευταία σου μεγάλη ευκαιρία να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος. Γιατί πρέπει να ξανασυστήσεις τον κόσμο σε αυτόν τον νέο άνθρωπο. Και αυτό είναι μία τρομερά αναζωογονητική διαδικασία γιατί πρέπει να ξαναανακαλύψεις κι εσύ τον κόσμο και να βρεις τη χαμένη αθωότητα».

Στο παρελθόν μαζί με την Αντιγόνη Παφίλη είχαν εκφράσει να μεγαλώσουν την όμορφη οικογένειά τους και με ένα ακόμα παιδί μέσα από τη διαδικασία της υιοθεσίας αλλά τελικά δεν κάτι τέτοιο δεν έγινε. Πώς το σχολίασε;

«Ήταν κάτι που δεν καταφέραμε να βάλουμε σε έναν δρόμο. Θαυμάζω τα ζευγάρια που το  έχουν κάνει. Κανένα παιδί δεν πρέπει να μεγαλώνει χωρίς οικογένεια».

https://streamable.com/ajfu07