Νίκος Ζώτος: Τι είπε ο παπαράτσι που καυγάδισε με τον Snik;
Ελλάδα

Νίκος Ζώτος: Τι είπε ο παπαράτσι που καυγάδισε με τον Snik;

Νίκος Ζώτος: Τι είπε ο παπαράτσι που καυγάδισε με τον Snik;

Όλο το παρασκήνιο στην εκπομπή "Ευτυχείτε"

Για τον καυγά του με τον Snik μίλησε αποκλειστικά στο “Ευτυχείτε” ο φωτογράφος Νίκος Ζώτος.

“Ο έντονος διάλογος ξεκίνησε όταν του είπα ‘δε θα μου υποδείξεις εσύ τη δουλειά μου’. Tου λέω ‘να έρθω και εγώ εκεί που τραγουδάς και να σου πω δεν μ΄αρέσει ο τρόπος που τραγουδάς έτσι;’ Εσύ μου ζητάς τον λόγο γιατί κάνω τη δουλειά μου”.

Όλα συνέβησαν στην κοινή έξοδο που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Snik στο “Κέντρο Αθηνών” που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον τελευταίο να αντιδράει άσχημα… στα φώτα των παπαράτσι.

Ο φωτορεπόρτερ ανέφερε ότι στο συμβάν ήταν μάρτυρες η Έλενα Χριστοπούλου με τον σύντροφό της και προσπάθησε μάλιστα να κατευνάσει “τα πνεύματα” λέγοντας:  “Δεν είναι ανάγκη να γίνονται αυτά τα πράγματα”.

Ο Snik επιτέθηκε στον Νίκο φωτορεπόρτερ ζητώντας να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες που είχε “τραβήξει” με εκείνον και την σύντροφό του. Ωστόσο, η Ηλιάνα δεν ενεπλάκη στο σκηνικό.

Στο τέλος οι δυο κύριοι έδωσαν τα χέρια, όπως ανέφερε ο φωτογράφος.

“Το παιδί δεν ήξερε, οκ έμαθε. Ήταν ένα μάθημα για αυτόν και πιστεύω δε θα το ξανακάνει. Με δυο κουβέντες που αντάλλαξα φαινόταν ότι μπορείς να συνεννοηθείς… εν τέλει”.

https://streamable.com/437pq