Νόνη Δούνια: “Έχω γίνει μίνιμαλιστ και τα ‘χω πετάξει όλα”
Ελλάδα

Νόνη Δούνια: “Έχω γίνει μίνιμαλιστ και τα ‘χω πετάξει όλα”

Νόνη Δούνια: “Έχω γίνει μίνιμαλιστ και τα ‘χω πετάξει όλα”

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Citizen One και τον Κώστα Γιαννακίδη η Νόνη Δούνια.

«Όταν έγινα μητέρα κατάλαβα ότι με ενδιαφέρουν τα κοινά» τόνισε και εξήγησε πως «μου είχαν γίνει πολλές προτάσεις. Αυτό όμως γεννήθηκε από όταν έγινα μητέρα. Εκεί είδα ότι μπορώ να συμμετέχω στα κοινά. Πριν από αυτό δεν θα το είχα φανταστεί ποτέ. Ούτε η οικογένειά μου έχει σχέση με την πολιτική. Ό,τι κάνω το κάνω με πολύ μεγάλο αίσθημα ευθύνης» δήλωσε η νέα βουλευτής της ΝΔ.

Πασαρέλα και πολιτική

Σύμφωνα με την κ. Δούνια η πασαρέλα μοιάζει, σε κάποιο βαθμό, με την πολιτική αφού πρόκειται για έναν «σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο, στον οποίο πολλές φορές πρέπει να τα καταφέρεις υπό αντίξοες συνθήκες, να τα πας καλά με πολύ κόσμο, να είσαι διπλωματικός και να έχεις καλές σχέσεις με όλους».

Επιχειρώντας μια αναδρομή στην αρχή της καριέρας της στο χώρο της μόδας είπε πως «τότε το μόντελινγκ ήταν μια πολύ καλή δουλειά για μια νέα κοπέλα. Το έκανα παράλληλα με τις σπουδές μου και αφού είδα ότι υπήρχε ζήτηση είπα ‘γιατί να μην το κάνω επαγγελματικά’». Διευκρίνισε ωστόσο, ότι ο συγκεκριμένος χώρος σε κάνει «πιο σκληρό και πιο ανθεκτικό».

«Κρίνεσαι συνεχώς για το σώμα σου, γι’ αυτό αν δεν είσαι έτοιμος δεν πρέπει να μπεις. Και τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα στις μικρές ηλικίες» εξήγησε σε αυτό το πλαίσιο και συμπλήρωσε «πρόκειται για έναν χώρο που έχει να κάνει με την απόρριψη. Όμως όταν τον μαθαίνεις μπορείς να είσαι καλά για αυτά τα λίγα χρόνια που διαρκεί».

Πάντως, σύμφωνα με τη Νόνη Δούνια τα σημερινά πρότυπα στα μοντέλα είναι λάθος. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, λόγω αυτού του προτύπου έχουν αυξηθεί τα κρούσματα νευρικής ανορεξίας.

Η ντουλάπα της Νόνης Δούνια

Ο παρουσιαστής θέλησε να μάθει για το πώς είναι η ντουλάπα ενός πρώην μοντέλου.

“Έχω γίνει μίνιμαλιστ και τα ‘χω πετάξει όλα εκτός από τα κομμάτια που θα ήθελα να φορέσει η κόρη μου”, δηλώνει.

Η 13χρονη κόρη της βουλευτού έχει πάρει το ύψος της για την ηλικία της όπως λέει η Νόνη Δούνια.