Νόνη Δούνια: «Να υπάρχει ένα μέτρο στο Photoshop»
Ελλάδα

Νόνη Δούνια: «Να υπάρχει ένα μέτρο στο Photoshop»

Νόνη Δούνια: «Να υπάρχει ένα μέτρο στο Photoshop»

Είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων;

Για την ενασχόληση της με τα κοινά, τα ένδοξα χρόνια του μόντελινγκ αλλά και για το κατά πόσο είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων μίλησε η Νόνη Δούνια στην εκπομπή «Ελένη».

«Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ασχοληθώ με την πολιτική. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από τη στιγμή που έκανα παιδιά. Θα μπορούσα να είχα παραμείνει στα media, θα μου άρεσε να το είχα συνεχίσει αλλά αυτή η πορεία κόπηκε» ανέφερε αρχικά.

Η ίδια τόνισε πως δεν είναι κατά των πλαστικών επεμβάσεων μόνο στην περίπτωση που αυτές δεν φαίνονται. Ακόμη, έστειλε και ένα μήνυμα σχετικά με τις «φτιαγμένες» εικόνες γυναικών και ανδρών που φιγουράρουν σε περιοδικά και social media.

«Θεωρώ ότι η εικόνα μίας νέας γυναίκας είναι μία πολύ επιτηδευμένη και φτιαγμένη εικόνα. Ναι, είναι ωραίο το Photoshop, είναι υπέροχο, αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο. Δεν μου αρέσουν οι αισθητικές επεμβάσεις που φαίνονται» υπογράμμισε.

Όπως εξομολογείται, όταν υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο στο μόντελινγκ της είπαν να διορθώσει τη μύτη της. «Με αυτή τη μύτη εγώ έκανα καριέρα!» είπε γελώντας.

Τέλος, πέρασε στην προσωπική της ζωή και ανέφερε ότι είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του επί 19 χρόνια συζύγου της και μάλιστα δεν τον ζηλεύει καθόλου.