Νόνη Δούνια: Παίρνει θέση για τις μάσκες στα σχολεία
Ελλάδα

Νόνη Δούνια: Παίρνει θέση για τις μάσκες στα σχολεία

Νόνη Δούνια: Παίρνει θέση για τις μάσκες στα σχολεία

Το δημόσιο μήνυμα στο instagram

H βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια, παίρνει δημόσια θέση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram για τη χρήση μάσκας στα σχολεία.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και μέχρι νεοτέρας, μαθητές και δάσκαλοι θα φορούν μάσκες, υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις.

Η Νόνη Δούνια ως μητέρα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Φορώντας μάσκα ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και γράφει: «Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύς λόγος για τη χρήση της μάσκας από τους μαθητές στο σχολείο. Ως μητέρα δύο παιδιών, καταλαβαίνω την “καταπίεση” που μπορεί να νιώθουν οι μαθητές, όπως άλλωστε και εμείς, φορώντας επί ώρες μια μάσκα.

Εκείνο, όμως, που προέχει τώρα δεν είναι η ευκολία αλλά η υγεία τους. Και για την προάσπιση της υγείας ακούμε μόνο τους ειδικούς.

Θέλω τα παιδιά μου, όπως κι όλα τα παιδιά, να είναι υγιή, να μην νοσήσουν από αυτόν τον επικίνδυνο ιό. Για αυτό, για να παραμείνουν ασφαλή, θα πρέπει προσωρινά να συμβιβαστούν με αυτόν τον περιορισμό, μέχρι ο κίνδυνος να εκλείψει και να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας προ covid 19.

Υπομονή και θα περάσει και αυτό! #μένουμευγιείς #φοράμεμάσκακαιστοσχολείο #κρατάμε_αποστάσεις #socialdistancing #stayhealthy».

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noni Dounia (@noni_dounia) στις