Νότης Σφακιανάκης: Πώς πέρασαν οι ώρες της κράτησής του στο αστυνομικό τμήμα;
Ελλάδα

Νότης Σφακιανάκης: Πώς πέρασαν οι ώρες της κράτησής του στο αστυνομικό τμήμα;

Νότης Σφακιανάκης: Πώς πέρασαν οι ώρες της κράτησής του στο αστυνομικό τμήμα;

Έδωσε μέχρι και αυτόγραφα

Για την υπόθεση του Νότη Σφακιανάκη και την προθεσμία που πήρε χθες, ώστε να απολογηθεί στις 2 Δεκεμβρίου μίλησε ο δικηγόρος του και γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Όπως έγινε γνωστό ο τραγουδιστής οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια της Ευελπίδων, έπειτα από σύλληψή του με την κατηγορία της οπλοκατοχής χωρίς άδεια και αφού βρέθηκε στο αυτοκίνητό του μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ο Αλέξης Κούγιας, αρχικά, ξεκαθάρισε πως ο Νότης Σφακιανάκης δεν είπε ποτέ πως οι απαγορευμένες ουσίες ήταν δικιές του και μάλιστα για προσωπική χρήση, ενώ αποκάλυψε και πώς πέρασε ο ερμηνευτής τις πρώτες ώρες της κράτησής του στο αστυνομικό τμήμα.

«Θα διαψεύσω κατηγορηματικά ότι ο Νότης Σφακιανάκης κάνει χρήση ναρκωτικών και ότι δήλωσε πως τα ναρκωτικά ήταν για δική του χρήση. Πρόκειται για ψευδή διάδοση. Για το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του είχε άδεια εδώ και πολλά χρόνια και δεν ανανεώθηκε και λόγω κορονοϊού και λόγω της δικής του υπεραπασχολήσεως, αλλά θα ανανεωθεί. Και μας κάνει εντύπωση πως ένας απλός έλεγχος της αστυνομίας για το αν έχει κάποια έγγραφα, μετατράπηκε σε ενδελεχή έλεγχο, λες και κάποιοι έψαχναν κάτι να βρουν».

Τέλος, για το πώς πέρασε το βράδυ της Κυριακής κατά την κράτησή του στο αστυνομικό τμήμα είπε: «Είναι μια χαρά. Δεν αρνήθηκε να δώσει αυτόγραφα στον χώρο που κρατήθηκε».