Ντέπυ Γκολεμά: Πώς κρίνει την Ελένη Μενεγάκη, τον Αλέξη Γεωργούλη και άλλα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης;
Ελλάδα

Ντέπυ Γκολεμά: Πώς κρίνει την Ελένη Μενεγάκη, τον Αλέξη Γεωργούλη και άλλα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης;

Ντέπυ Γκολεμά: Πώς κρίνει την Ελένη Μενεγάκη, τον Αλέξη Γεωργούλη και άλλα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης;

Πώς σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας τον "τρικούβερτο" καυγά του με την τηλεκριτικό;

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα” μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά και αναφέρθηκε στις πολύκροτες κόντρες που είχε στο παρελθόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα.

“Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός”, λένε, και αυτό επιβεβαιώνεται στην περίπτωσή της, αφού τα “τραύματα” που άφησε η πένα της στους δυο παρουσιαστές έχουν κλείσει και πλέον τους ενώνει βαθύς σεβασμός και εκτίμηση.

Στη συνέχεια πέρασε από γενεές δεκατέσσερις αρκετά πρόσωπα της επικαιρότητας, ξεκινώντας από την βασίλισσα της πρωινής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη και την φημολογούμενη “μετανάστευσή της στην Αμερική.

“Δε θα χάσει η Βενετιά βελόνι, νέα παιδιά έρχονται ο Alpha αναπληρώνει το κενό με την Αντελίνα, είναι καλό να μπαίνουν νέοι άνθρωποι”.

Ακόμη, η απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την τηλεόραση είναι εύλογη σύμφωνα με τα λεγόμενά της, μιας και έχουν περάσει πια τα χρόνια με το ίδιο να ισχύει και στην περίπτωση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος θα πρέπει να παραδώσει τη σκυτάλη κάποια στιγμή.

Την εκλογή του Αλέξη Γεωργούλη ως Ευρωβουλευτή σχολίασε με τα πιο μελανά χρώματα, λέγοντας πως δεν τον θεωρεί ικανό εκπρόσωπό μας στο Ευρωκοινοβούλιο και πως πολλές φορές αγανακτεί με την εκλογική κρίση των Ελλήνων.

Παράλληλα, οι παρουσίες της Σίσσυς Χρηστίδου και της Ζέτας Μακρυπούλια, δεν την έχουν εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, αφού η μία είναι “έτσι κι έτσι” και η άλλη “αδιάφορη” αντίστοιχα.

https://streamable.com/twwop

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος τοποθετήθηκε στη μεγάλη κόντρα που είχε παλαιότερα με τη Ντέπυ Γκολεμά, όταν ήταν διευθυντής του RealLife.

Η δημοσιογράφος είχε ζητήσει να μην υπάρχει εποπτεία στη στήλη που έγραφε και μια μέρα υπέπεσε στην αντίληψη του παρουσιαστή μια “άδικη”, όπως την χαρακτήρισε κριτική της Ντέπυς για το πρόσωπό του, το οποίο τον έκανε “έξω φρενών”.

“Πήγα και έκανα μεγάλο θέμα. Μας άκουσε όλος ο όροφος, ο πάνω και ο κάτω”, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ιστορία είχε όμως happy end, αφού ο “τρικούβερτος” καυγάς που είχαν, στάθηκε η αφορμή να λύσουν τις διαφορές τους και να έχουν σήμερα μια “έντιμη και καλή σχέση”.

“Καμιά φορά πρέπει να γίνει η σύγκρουση για να αλλάξουν οι σχέσεις των ανθρώπων”, τόνισε ο παρουσιαστής.

https://streamable.com/4gxn8