Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε πως νοσεί με κορονοϊό
Ελλάδα

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε πως νοσεί με κορονοϊό

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε πως νοσεί με κορονοϊό

Ανάμεσα στα 35.580 κρούσματα η γνωστή ηθοποιός

Από την επέλαση της μετάλλαξης «Όμικρον» που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της δεν ξέφυγε ούτε η Ντόρα Μακρυγιάννη, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους ιντερνετικούς της φίλους την περιπέτειά της και αναφέρθηκε στα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν, τα οποία μοιάζουν με αυτά της γρίπης.

«Ευτυχώς που υπάρχουνε τα φίλτρα σε αυτές τις περιπτώσεις και μας σώζουνε. Όπως καταλάβατε στο προηγούμενο στόρι μου έτσι το λίγο πιο χιουμοριστικό, γιατί δεν έχω πια τρόπο άλλον, να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, ανήκω κι εγώ πια σε αυτούς τους, πόσο είπε σήμερα; 30, 38,000 δεν ξέρω έχω χάσει το μέτρημα, σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, δεν το απέφυγαν είμαι κι εγώ πια ένα κρούσμα επιβεβαιωμένο, μπορείτε να με ακούσετε κιόλας.

Σαν ίωση είναι ακόμα, μάλλον είναι η “Όμικρον”, δεν ξέρω τι να σας πω, κάναμε το μοριακό και δεν μας λένε τι είναι. Είναι η “Δέλτα”, είναι η “Όμικρον”, τι συμβαίνει;

Αυτά λοιπόν από μένα. Α! Έχω μια ιδέα. Αφού οι περισσότεροι πια είμαστε αυτοί που έχουμε κολλήσει γιατί δεν βγαίνουμε εμείς στους δρόμους να κυκλοφορούμε ελεύθερα κι εσείς οι ελάχιστοι πια που έχετε μείνει να μείνετε σπίτι να προστατευτείτε; Μείνετε πια εσείς μέσα να βγούμε εμείς έξω γιατί είμαστε πάρα πολλοί» είπε αστειευόμενη η Ντόρα Μακρυγιάννη.